De unge mødre 10. oktober 2011

De unge mødre: Vold gik ud over sønnen

Kristina Landin vil ikke have flere ældre mænd, og vil nu træffe de rigtige valg for sin drengs skyld
Kristina Landin har altid godt kunne lide ældre mænd, men det skal være slut nu
Kristina Landin har altid godt kunne lide ældre mænd, men det skal være slut nu
Foto:Morten Mejnecke

Hun var 13 år, da hun fik sin første kæreste. Han var 19. Kristina Landin har altid haft hang til ældre mænd, og i hendes sidste forhold var der 22 år mellem den unge mor og ham, hun troede var den store kærlighed.

Det var han ikke. Det var de andre heller ikke, og når Kristina kigger tilbage, føler hun, at hun har haft sort uheld i kærlighed.

I dag har hun lagt en helt ny strategi for kærligheden. Den gamle virkede ikke. Tre gange har hun oplevet vold i forholdet. Hun har grædt tusindvis af tårer over fyre. Haft hovedet fuld af bekymringer.

Læs også: Amanda Sisse chokerede

Og det er desværre også gået ud over sønnen Marcus på fire, som på et tidspunkt var vidne til voldsomme skænderier mellem Kristina og ekskæresten.

- Marcus er mærket, og han bliver ofte bange. Han tør ikke gå på toilettet alene, og han vil heller ikke sove alene. Heldigvis er det blevet bedre, men jeg har da dårlig samvittighed over, at jeg som mor ikke kunne træffe de rigtige valg, siger hun til Ude og Hjemme.

- Jeg er gået i min mors fodspor. Hun har også altid haft ældre mænd, men nu har jeg sagt til mig selv, at den næste skal være max 30 år. Det bliver nok svært at holde, for jeg kan godt lide modne mænd, som er klar til en familie, og som kan lære mig noget, siger Kristina Landin.

Læs resten af interviewet her
Sponsoreret indhold