De unge mødre: Stadig uegnet

Dea Louise og manden Rasmus savner deres tvangsfjernede datter Rosa

Dea Louise og manden Rasmus savner deres tvangsfjernede datter Rosa

Foto: Gregers Overvad

Kun få timer fik Dea Louise fra De unge mødre lov at have sin datter Rosa hos sig. Lille Rosa blev nemlig tvangsfjernet kun et par timer efter, hun kom til verden.

Men drømmen om at blive en rigtig familie lever dog stadig trods efterfølgende depression og mareridt af bare savn over Rosa. Og de unge forældres største juleønske er at holde jul med datteren.

Læs også: Ung mor voldtaget

- Vi vil så gerne have hende, når hun skal opleve sin første juleaften. Der er jo så mange ting, vi ikke får lov at opleve med hende første gang. Hendes første skridt. Hendes første ord, siger far Rasmus til Ude og Hjemme

Selvom parret stadig venter svar på ansøgningen fra kommunen, har de allerede planlagt den juleaften, de vil give deres datter.

- Det skal være en rigtig traditionel jul med et rigtigt juletræ. Ikke sådan et af plastik. Og så skal Rosa have en stor papkasse med masser af små gaver inden i. Hun er jo vores første barn, så hun skal forkæles, siger Dea Louise.

Læs også: Se Kaya Brüel spritstiv på lokum

Det unge forældrepar har kun samkvem med datteren fire timer om måneden. Så Rosa er blevet meget knyttet til sin plejemor, som hun har svært ved at undvære, når hun skal afleveres ved Dea Louise og Rasmus.

- Det bliver jeg ked af at se på. Det er hårdt, at hun er mere knyttet til plejemoren end til os. Men det er selvfølgelig klart, når hun er sammen med plejemoren hele tiden og kun ser os to timer hver anden uge, sukker Dea Louise.

Læs resten af historien her!
Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close