De unge mødre18. august 2011

De unge mødre: Psykisk knæk

En uskyldig slankekur udviklede sig til en større psykisk nedsmeltning for Louise Papanicolas
Efter en hård depression og en slankekur, der løb løbsk, har Louise nu fundet glæden igen
Efter en hård depression og en slankekur, der løb løbsk, har Louise nu fundet glæden igen
 Foto: Thomas Laursen

Det kan lyde som en historie, man har hørt før: Ung mor føder to børn, tager på efter fødslerne og vil gerne genfinde den slanke linje. Det er sket for mange, og det var også sådan, det skete for den 25-årige unge mor, Louise Papanicolas.

Men slankekuren kom til at gå helt over gevind.

Da kiloen begyndte at rasle af, blev hun nærmest besat af at veje sig.

- Det var jo sygt. Det kan jeg udmærket se i dag. Men på det tidspunkt var jeg blevet afhængig af at se vægten gå ned. Jeg fik et kick ud af det. Flere sagde til mig, at jeg var blevet for tynd, men det kunne jeg ikke selv se. Det kan jeg godt i dag, når jeg ser billeder fra dengang. Mine kraveben og kindben stak ud. Det var ikke pænt, siger Louise til udeoghjemme.dk

Besættelsen af vægten blev værre og værre og kombineret med et brud med kæresten og hele to trafikuheld oven i hinanden, røg Louise ud i en dyb depression.

Idag er hun imidlertid tilbage på banen igen. Godt hjulpet fremad af både sin to drenge, Sebastian og Tobias, og af sin nye kæreste, Martin, som hun har været sammen med i lidt over fire måneder:

- Det er lang tid siden, jeg har haft den følelse. Jeg var 16 år, da jeg sidst var nyforelsket, så jeg føler mig som en teenager igen, slutter den nu glade Louise af.

LÆS HELE DEN GRIBENDE ARTIKEL FRA UDE OG HJEMME HER

Sponsoreret indhold