"De unge mødre"-Nanna: Dater tidligere narkosmugler

Nanna blev anmeldt for at have en stofsniffende omgangskreds.

Nanna blev anmeldt for at have en stofsniffende omgangskreds.

Foto: All OverDitlev meldte i sidste måned Nanna, kendt fra "De unge mødre", til kommunen, fordi hun omgås en række mennesker, der tager stoffer. Sådan lød det fra Nannas ekskæreste, men nu er sagen endelig afsluttet.

- Der var ikke noget at komme efter. Min sagsbehandler siger, at min omgangskreds må tage alle de stoffer, de vil, og det kan jeg for den sags skyld også. Bare Malucca ikke kommer i nærheden af stofferne, fortæller Nanna til seoghør.dk og understreger, at hun ikke har nogen venner, der vælter sig i stoffer.

Den unge mor har netop offentliggjort på sin Facebook-profil, at hun er i et forhold med den tidligere stofmisbruger og narkohandler Janus Dahl, der er kendt fra DR3-programmet "Kokainens pris", hvor han åbent fortæller om sin fortid med det farlige pulver.

Nanna fra "De unge mødre": Meldt til kommunen

Det har vakt en del furore på det sociale medie, hvor hun skriver, at hun ikke vil dømme sin nye kæreste ud fra hans fortid, men kun ud fra den mand, han er nu:

- Jeg må sige, hans fortid for mig, er så fjern fra noget jeg kender til, men jeg synes ikke, jeg vil dømme ham på det. Jeg vil kun bedømme, hvordan han er nu, for det er nu, jeg kender ham. Det helt ufatteligt empatiske, kærlige, intelligente og meget mentaliserende menneske han nu engang er - måske pga. han har haft det liv, han har. Han rører jo ingenting, dårligt nok alkohol. Han er i hvert fald hammerskøn, og indtil videre tackler mig på den helt rigtige måde. Og det er der, vi er nu, lyder det fra hende.

Forholdet er stadig så nyt, at Malucca ikke har hilst på Janus.

- Alt med Malucca er ikke indblandet endnu, men jeg ville aldrig bare tænke på at starte noget op med en, der ikke ville være god for min datter. Det er alfa omega!

"De unge mødre"-Nanna: Nu forsvarer eks'en hende

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close