De unge mødre12. januar 2011

”De unge mødre”: Hun er uskyldig

Den unge mor, der er sigtet for vold mod sin baby, modtager massiv opbakning på Facebook
Politiet er stadig i gang med at efterforske sagen om, hvorvidt den unge mor er skyldig i vold mod sin baby
Politiet er stadig i gang med at efterforske sagen om, hvorvidt den unge mor er skyldig i vold mod sin baby
 Foto: All Over

I går kom nyheden frem om, at en af deltagerne fra dokumentarprogrammet "De unge mødre" har været varetægtsfængslet det sidste halve år for at have rusket sin dengang 6 måneder gamle søn så voldsomt, at han nu har fået en hjerneskade.

Nu flokkes kvindelige fans af programmet til "De unge mødre"s Facebook-side for at give deres mening til kende om sagen, og langt de fleste bakker op om den unge mor. Stod det til dem, er hun uskyldig.

Læs også: "De unge mødre": Sigtet for vold

- Hvis moren har lidt af en fødselsdepression, er det jo ikke en vold hun har udført mod barnet med fuldt overlæg! Derfor er det OGSÅ synd for moren som, når hun bliver rask, skal leve med konsekvenserne af en handling hun har udført, imens hun var syg, skriver en kvindelig fan.

Især går debatten på, hvorvidt den unge mors navn skal frem. Stifterne af Facebook-siden opfordrer alle til ikke at afsløre kvindens identitet.

Læs også: "De unge mødre": Dømt for tyveri

- Det er ikke fedt at blive hængt ud, heller ikke i en gruppe som denne her, som er offentlig. Så længe man intet ved, skal man heller ikke udtale sig om noget, skriver en fan.

- Syntes at diverse aviser har tydeliggjort hvem den sigtede er. Så det er fair at navnet bliver holdt hemmeligt, dommen er endnu ikke faldet, så før vi har en dom, kan vi jo lægge vores fordomme væk, skriver en anden pige.

Læs alle kommentarerne på "De unge mødre"s Facebook-gruppe her
Sponsoreret indhold