De unge mødre31. marts 2010

”De unge mødre”: Gravid og forladt igen

Puk Rebecza venter sit 2. barn, men kæresten Jacob er skredet
Livet skal åbenbart ikke være nemt for 21-årige Puk
Livet skal åbenbart ikke være nemt for 21-årige Puk
 Foto: Ude og Hjemme

21-årige Puk Rebecza Johansen, fra "De unge mødre" sidder i sit nye rækkehus i udkanten af den vestjyske by Varde. Sønnen Malick på knap 4 år tuller rundt på gulvet. Kæresten Jacob er der derimod ingen spor af. Han afsoner nemlig en kortere dom for spritkørsel uden kørekort.

Og det er langtfra sikkert, at Jacob i det hele taget flytter ind hos Puk Rebecza og Malick, når han kommer ud.

Læs også: Puk i parterapi

- For folk, der har fulgt os i "De unge mødre", er det ingen hemmelighed, at vi har haft mange problemer. Lige nu er vores forhold nærmest på standby, men jeg håber da, vi finder sammen igen, når Jacob er færdig med at afsone, siger 21-årige Puk Rebecza til Ude og Hjemme.

Hun og Jacob mistede for snart 2 år siden datteren Malou, som af uforklarlige årsager døde i Puks mave 2 dage før termin. Efterfølgende har Puk haft 2 spontane aborter.

Læs også: Stine meget syg

- Jeg troede jo, Jacob og jeg var enige om, at vi gerne ville have et barn sammen. Men der kom nogle andre ting ind over, så vi faktisk var gået fra hinanden, da jeg opdagede, at jeg var gravid denne gang, forklarer Puk Rebecza.

Nogle af parrets uoverensstemmelser skyldes blandt andet, at hun på et tidspunkt afslørede Jacob i at have kontakt med andre piger på nettet.

Læs meget mere på www.udeoghjemme.dk

Sponsoreret indhold