De unge mødre23. juli 2013

"De unge mødre"-Esben: Forelsket i en fyr

Den nyerklærede mand troede han var til kvinder, indtil han mødte Lasse
Han ligner en mand, men han besidder stadig evnen til at føde børn. Måske
Han ligner en mand, men han besidder stadig evnen til at føde børn. Måske
 Foto: FacebookEgentlig sprang hun ud som lesbisk, dengang hun stadig deltog i "De unge mødre" og gik under navnet Line Sofie. Der er dog sket en del siden programmerne. Navnet er skiftet til Esben, brysterne bortopereret og hormonkuren kører derudaf.

Helt afklaret var Esben på vej til at blive mand. Sidste skridt på vejen er at ommøblere de nedre regioner, og så er han en rigtig mand.

Men så blev han kærester med Lasse.

- Jeg forestillede mig aldrig det scenarie, hvor min åbenbart lidt kaleidoskopiske seksualitet ville dreje en halv omgang og ændre billedet helt. Jeg overvejede ikke på noget tidspunkt, at jeg ville finde det interessant at danne par med en mand. Virkelig ikke, skriver han på sin blog.

"De unge mødre"-Esben: Stemmen er i overgang

Selv om han hele vejen igennem forløbet har været helt afklaret med sin seksualitet og vejen til lykke i egen krop, virker det,som om, der er lidt fortrydelse at spore i hans blogindlæg.

- Jeg har pumpet min feminine krop, med det tilsyneladende afklarede sind, fuld af hormoner, for at lave den om - for at kunne leve med den. Jeg har selv ført nålen, og bedt min krop om at slukke for kontakten. Jeg har med én enkelt sprøjte sat hele mit reproduktive system ud af drift - måske i dvale, måske helt i stykker. Det er ikke til at vide, hvad der ville ske, hvis jeg stoppede min behandling.

Men én ting slår han fast. Esben og hans kæreste kommer aldrig til at få børn sammen. Og dog...

- Men der findes ingen reelle, åbenlyse muligheder for, at vi nogensinde kunne blive forældre sammen. Nogen vælger at få barn med en trejdepart, men det er mere kompliceret, end jeg kunne tænke mig. Adoption er ingen mulighed - jeg er jo transkønnet og dermed "psykisk syg." Desuden er det i forvejen umanerligt svært at få lov til at adoptere som homoseksuelt par. Det her er ikke fortrydelse og ikke bitterhed, men fortvivlelse og en ulykkelig konstatering af, at jeg ikke kommer til at få flere børn.

- Medmindre..., skriver han til slut og lukker dermed ikke muligheden for familieforøgelse helt.

Esben fra "De unge mødre": Viser brystpartiet frem

Sponsoreret indhold