"De unge mødre": Ditlev gået under jorden

Nanna og Ditlevs venskab har lidt et voldsomt knæk

Nanna og Ditlevs venskab har lidt et voldsomt knæk

Foto: All OverTrods knas i kærligheden formåede Nanna og Ditlev fra "De unge mødre" at bevare det gode venskab, længe efter at parret havde opgivet romantikken.

I november sidste år brød de helt med hinanden, og Ditlev flyttede fra parrets fælles hjem på Sjælland til Holstebro. Nu er der imidlertid kommet grus i det ellers gnidningsfri forhold, og for en måned siden kulminerede uoverensstemmelserne. Da indberettede Ditlev sin ekskæreste til kommunen grundet Nannas omgangskreds' brug af stoffer.

Sagen er siden blevet afgjort til Nannas fordel, men forholdet mellem Maluccas forældre lider stadig. Nanna har nemlig slet ingen forbindelse til Ditlev.

"De unge mødre"-Nanna: Dater tidligere narkosmugler

- Jeg har slet ingen kontakt til ham. Jeg har hverken hans adresse eller nye telefonnummer, siger en frustreret Nanna til seoghør.dk.

Og den unge mor forstår ikke helt, hvad der foregår.

- Jeg aner ikke, om Ditlev har trukket sig, fordi vi netop ikke har snakket sammen, men han skiftede nummer fra den ene dag til den anden, uden jeg hørte noget. Jeg regner dog med, at han kontakter mig snart, lyder det forhåbningsfuldt.

Men det er ikke kun Nanna, der lider under hans fravær. Datteren Malucca har ikke set din far i snart tre uger, og der går endnu et stykke tid, før den lille pige kan genforenes med sin far.

- Det er tre uger siden, de sidst havde samvær, men vi skal snart på ferie, og Ditlev er vistnok i gang med flytning, så de ses først igen om ca. to uger. Jeg håber, han snart kommer ovenpå og får det bedre, for jeg er ved at være godt udmattet af, at det ikke bare kører.

Nanna fra "De unge mødre": Meldt til kommunen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close