De unge mødre26. april 2012

"De unge mødre": Camilla Framnes taler ud

Endelig fortæller moderen til to den virkelige grund til, hvorfor hun gik fra Christian
Af af
Camilla afslører alt i "De unge mødre"
Camilla afslører alt i "De unge mødre"
 Foto: All Over

De nåede kun at være gift i et par måneder, før glansbilledet krakelerede.

"De unge mødre"-stjernen Camilla Framnes og hendes eks Christian Olsen brød med hinanden tidligere på året, men først nu står den unge mor frem med den virkelig årsag til bruddet.

Læs også: De unge mødre: Hannah har mistet datteren
I et åbent brev på Facebook skriver hun:

"Det sidste halve år har været en hård omgang for både Christian og jeg - for ikke at nævne vores kære små.
Jeg har taget nogle valg, eftersom vi i sin tid valgte at invitere offentligheden med til vores bryllup. Da jeg efterfølgende gik fra Christian, syntes jeg, at jeg skyldte mig selv, Christian og seerne at fortælle om skilsmissen også.
Det valg har jeg truffet, fordi jeg vé
d og har læst, at folk var begyndt gætte på, hvad der kunne være gået galt. Derfor ønskede jeg at fortælle sandheden som den var, hvor også Christian fik tilbudt at fortælle sin version af bruddet. Det afslog han.

Dengang kunne jeg ikke få mig selv til at fortælle hele sandheden, fordi den var for hård for os alle sammen. Men som medvirkende i et tv-program har jeg lært på godt og på ondt, at hvis ikke man fortæller hele sandheden, så kan den dukke frem i offentligheden alligevel. Hvis sandheden kom frem igennem andre medier, ville vi måske ikke kunne stå inde for den.
Det var derfor, at jeg valgte at åbne op for et svært emne i "De Unge Mødre": Så vi selv kunne styre, hvordan sandheden om vores forhold skulle fortælles. "

Se med på kanal 4 den 1. maj, hvor Camilla afslører alt!

Sponsoreret indhold