Camilla Framnes vender tilbage i "De unge mødre"

(Foto: Flemming Gernyx)

Hvis du har savnet Camilla Framnes og familien i "De unge mødre", så er der godt nyt. For når den nye sæson af det populære reportageprogram får premiere den 11. oktober, så er de atter med, det afslører Camilla selv på sin blog

- Jeg vender tilbage i "De unge mødre" på et gensyn “hvad er der sket siden sidst” – og endnu mere spændende, betyder det, at I skal med til bryllup, både bryllupsforberedelserne, stress og jag og sidst men ikke mindst selve brylluppet, som finder sted om 9 dage, skriver Camilla på bloggen

Det er efterhånden to og et halvt år siden, at vi sidst kunne følge Camilla Framnes i "De unge mødre", og hun ligger da heller ikke skjul på, at beslutningen om at vende tilbage i programmet har krævet mange overvejelser.

- Vi har gjort os mange overvejelser omkring det at skulle med i programmet igen, men på mange opfordringer fra mine søde, dejlige følgere, og så inde fra produktionsselskabet – besluttede vi os for at sige ja. Vi synes der er noget at fortælle og dele, Vi har vores lækkerbisken Victor som er kommet til verden, jeg har tabt mig utrolig meget siden sidst, jeg er startet videreuddannelse, et bryllup som står for døren, skriver Camilla. 

Camilla fortæller også i blogindlægget, at sønnerne Oliver og Sebastian selv har været med til at beslutte hvor meget, de har lyst til at være med i de nye optagelser.

Den nye sæson af "De unge mødre" har premiere den 11. oktober.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close