Camilla Framnes stopper i ”De unge mødre”

Camilla Framnes skal snart være mor til tre

Camilla Framnes skal snart være mor til tre

Foto: Dan MariegaardNår sæson 20 af reality-programmet "De unge mødre" ruller over skærmen lige om lidt, bliver det uden den populære Camilla Framnes, skriver bt.dk.

Camilla har ellers været med siden allerførste sæson, og det bliver altså første gang, at vi ikke får lov at følge med i den unge mors liv med sine to børn.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes udskyder brylluppet - igen

Dét er på trods af, at aalborgenseren netop nu er gravid med sit tredje barn, som er hendes første fælles barn med kæresten Kevin.

- Jeg har valgt at takke pænt nej tak til at være med i den nye sæson, fordi jeg synes, min tid i programmet er slut, fortæller Camilla Framnes til Kaare Sand, ifølge BT, i programmet "De unge mødre - 10 år på TV" som bliver sendt i næste uge. Seerne er dog så heldige, at det forelskede par stadig vil medvirke i sofa-interviews.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes gravid

Tidligere i denne uge kom nyheden frem om, at Camilla og Kevins sommerbryllup var blevet udskudt. Dette skyldes netop, at Camilla er gravid og skal nedkomme til maj. Den forelskede nordjyde vil nemlig ikke risikere at ligne en "strandet hval" til sit eget bryllup, kunne hun fortælle til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan bliver mit bryllup

Første afsnit af "De unge mødre"s 20. sæson bliver sendt tirsdag den 3. februar.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close