De unge mødre19. februar 2019

Ung mor shopper for 5000 kr.: Børnene skal ikke gå i genbrug

Michelle fra "De unge mødre" ønsker ikke, at hendes børn bliver set ned på og køber derfor stort ind, når hendes børns garderobe skal fornys
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-19_kl._11.17.01.png
 Foto: Kanal 4

I aftenens afsnit af "De unge mødre" køber 22-årige Michelle Ellekær stort ind til sin søn Elliot og lillebror, der ligger inde i maven.

Det er vigtigt for den unge mor, at hendes børn går i pænt tøj, der ikke er slidt.

- Jeg er da glad for, jeg har ressoucerne til at kunne købe sådan nogle ting til mine børn, fortæller Michelle i aftenens afsnit af "De unge mødre".

- Jeg gider ikke have, mine børn skal holdes uden for eller skal blive set ned på, fordi de har en hullet bluse på, tilføjer hun.

- Jeg kan da selv huske, da jeg gik i folkeskole, og der var de typer dér, som bare altid havde den samme bluse på, altid havde de samme bukser på, som bare lugtede af gammel. Så tænkte man da, det var en ulækker type, fortæller moderen til snart to børn.

Michelle venter dreng nummer to, men regner ikke med, at lillebror arver storebrors garderobe.

- Lillebror kunne i realiteten godt arve alt tøj og ting fra Elliot, men han skal også være sin egen person. Jeg ville personligt synes, det var nederen, hvis jeg havde arvet alt mit tøj og alle mine ting fra min storesøster, fortæller hun.

I klippet fortæller Michelle også, at hun denne måned har shoppet for over 5000 kr., hvis ikke for mere, til sine børn.

Du kan se "De unge mødre" i aften kl. 20 på Kanal 4.

Se Michelle fortælle om at shoppe til sine børn i klippet herunder:

Sponsoreret indhold