Reality8. november 2022

“De Unge Mødre”-Julie Elgaard gravid igen: Nu afslører hun kønnet

Det er kun få måneder siden, influenceren glædeligt kunne annoncere, at hun og hendes lille familie snart ville blive et medlem rigere
Julie Elgaard de unge mødre
Julie Elgaard, der er kendt fra "De Unge Mødre", kan nu fortælle, om det er en lille dreng eller pige, hun venter sig i det nye år.
 Foto: Discovery Networks Danmark

I sommer kunne den tidligere “De Unge Mødre”-deltager Julie Elgaard afsløre, at hun og kæresten ihærdigt kæmpede for at kunne udvide deres familie med endnu et medlem.

Kort tid efter kunne hun så på ganske lykkelig vis annoncere, at hendes bønner var blevet hørt, og at hun nu var gravid med, hvad der kunne blive datteren Elinas lillebror eller -søster.

Siden har den lille familie ventet spændt på at kunne finde ud af, hvorvidt det var endnu en lille pige, parret skulle have, eller om de mon ville få sig en lille dreng.

Det kunne Julie Elgaard så løfte sløret for mandag aften.

– Vi glæder os så meget til at møde dig, lillebror. Jeg kan slet ikke forstå, hvor heldige vi er!!, skriver hun til billedet, hvor hun sidder med datteren Elina i sit skød.

Smilene er bestemt ikke til at tage fejl af hjemme hos den lille familie, der snart går fra tre til fire, når lillebror melder sin ankomst i det nye år.

Parret er i forvejen forældre til datteren Elina, der kom til verden i marts 2019.

Sponsoreret indhold