Reality13. februar 2022

"Date mig i et døgn": Er det her årets mest akavede date?

Danmarks nyeste realityprogram viser både det sure og det søde ved blind dates - og Lukas og Caroline kæmper med pinlig tavshed og akavede samtaler.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/date-mig-i-et-doegn-_62093caf37505.jpg
 Foto: Discovery Networks Danmark

Man ved aldrig, om der er en succes eller fiasko i vente, når man tager på blind date. Det bliver der sat en tyk streg under i det nye realityprogram "Date mig i et døgn".

Her følger vi blandt andet parret Lukas og Caroline, der skal bo sammen i 24 timer for at se, om der kan opstå en romance mellem dem.

Det er der nogen tvivl om i begyndelsen, hvor de to slet ikke er på bølgelængde. Udover en del akavet tavshed ser det også ud til, at især Caroline har svært ved at se et godt match med Lukas.

Det skyldes blandt andet hans begejstring for wifi samt det faktum, at han har medbragt et spil kalaha uden at kende reglerne.

Artiklen fortsætter under klippet ...

- Han virker uintelligent. Han kan ikke engang reglerne i kalaha, siger Caroline, da hun får mulighed for at ringe til en veninde.

Samtidig taler Lukas med sin veninde, der råder ham til at stille spørgsmål a la "mest random sted, du har knaldet?".

Artiklen fortsætter under klippet ...

Ved middagsbordet fortsætter den akavede stemning. Efter en rum pinlig tavshed råder Caroline Lukas til at gå hjem og øve sig på at krydre kød.

Se det i klippet her:

Alligevel formår Lukas at få vendt stemningen 180 grader. Se hvordan i "Date mig i et døgn" på Discovery+.

Sponsoreret indhold