Reality10. januar 2021

Daniel "Lone Wolf" raser efter "Stjerneboksning"-afbud: - Mathias tør ikke

Luften er iskold mellem "Paradise Hotel"-stjernen Daniel "Lone Wolf" Rosendal og "Robinson"-fyren Mathias Lynge, efter sidstnævnte i går valgte at trække sig fra "Stjerneboksning", hvor de to skulle have mødt hinanden i ringen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Årets måske mest ventede kamp i "Stjerneboksning" mellem Daniel Rosendal og Mathias Lynge bliver ikke til noget. I går valgte Mathias nemlig at melde afbud til boksestævnet.

SE og HØR har været i kontakt med "Robinson"-fyren for at høre mere om årsagen til afbuddet. Han henviser til et opslag på sin Instagram-profil.

- Jeg har et fuldtidsjob + egen virksomhed med klienter, der desværre blev nedprioriteret i perioden med boksetræning inden nedlukningen. Jeg har derudover andre seriøse sportsprojekter, jeg gerne vil træne op til, der ikke hænger sammen med boksning, skriver Mathias og fortsætter:

- Jeg er selv frustreret over det, og jeg håbede inderligt, at det ikke ville blive udskudt yderligere. Det er pisse irriterende, men ingen kunne have forudset corona og dermed et boksestævne, der ville blive udsat til 2021 (datoen er ikke sikker).⁣

Men den forklaring giver Daniel ikke meget for. Han var yderst opsat på at møde Mathias i ringen og tage hævn, for da "Robinson"-stjernen bankede hans bror, Rasmus Kamaei fra "Love Island" ved det første stævne.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/8_lonewolfmathias.jpg
 Foto: Jan Teller

Geggo og Cengiz, som står bag "Stjerneboksning" arbejder nu på at finde en ny modstander til Daniel (Foto: Jan Teller)

Da SE og HØR kontakter "Lone Wolf" er han mildest talt rasende. Han giver ikke meget for Mathias' pludselig afbud.

- Der ikke så meget at sige. Ens handlinger viser, hvem man er som person, og hans handling her siger alt om ham, siger han til SE og HØR.

Det, der nager Daniel mest, er, at han nu ikke kan få lov til at forsvare sin families ære, efter Mathias ved sidste stævne vandt sin boksekamp mod Daniels bror Rasmus.

- Hvis man tager den ene bror, skal man også være klar på at gå i krig mod resten af familien. Det turde han så åbenbart ikke, lyder det fra den tatoverede paradiso.

Det er dog ikke nødvendigvis slut med Daniel i "Stjerneboksning". Geggo og Cengiz, som er arrangører af stævnet, arbejder nu på at finde en ny modstander til ham.

Sponsoreret indhold