DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Raz’s Fødselsdag samt fejring af Raz Spa

Jessica Priscilla med Mor Jette

Jessica Priscilla med Mor Jette

Foto: Thomas Laursen


Læs flere indlæg af Jessica Priscilla på hendes blog.

Godmorgen!

I dag skal jeg først møde kl. 13 (jeg plejer at skulle op ved 6-7-tiden for at møde kl. 9) og så skal jeg senere til filmfestival på mit gamle gymnasie. Jeg er nemlig blevet inviteret som jury, og det synes jeg er rigtig spændende.

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Doughnuts

I lørdags var min mor og jeg til fødselsdag på ZEN da Rasmus fra Raz Spa (ja, det er ham der har butik i Torvehallerne, og som er en del på TV2 Fri). Hans butik skulle også fejres. Jeg skal nemlig have en del med ham at gøre det næste stykke tid. Det hører I mere om senere. :-) Men jeg var blevet inviteret og jeg tog min mor med. Super hyggeligt. Og vi dansede til 80'er musik allesammen (nogle gange dansede min mor endda uden mig). ;-) Hun ér jo en partymaker! ;-) Vi mødte også nogle rigtig søde piger, og jeg havde åbenbart mødt den ene ved Raz's butik.


Gave til Rasmus (Foto: Jessica Priscilla)

LÆS OGSÅ: DAGENS BLOG med Jessica Priscilla: Fake Lips? I don't care

Vi var på Gaunø-marked tidligere den dag og vi havde fundet en champagne i pink med et mærke der hed "SEXY". Det syntes vi var herre sjovt! - og det syntes han også fandt vi ud af! :-) Vi havde en rigtig hyggelig aften. Dagen efter skulle vi til konfirmation, så det blev ikke til langt ud på natten, men det havde vi heller ikke sat os for. :-) Og sikke en sød og frisk mor Rasmus også har! :-) Husk at I kan følge os herinde, hvor der også vil være masser af sjov og spas.


THE DANCEFLOOR (På dette, med Mor Jette i baggrunden)

Se en video, hvor Mor Jette danser i selve blogindlægget.

Havde I en god weekend?:-)

- Jessica Priscilla

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close