Reality19. maj 2022

Christine Quinn smider bombe: Det er ikke slut alligevel

Tidligere på måneden lød det, at det officielt var slut mellem Netflix og Christine Quinn, men nu ser det ud til, at fans af den blonde forretningskvinde alligevel kan se frem til mere skærmtid med hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega858158_009.jpg
 Foto: MEGA

Her var det uvist, hvorvidt den 33-årige realitystjerne Christine Quinn ville være en del af optagelserne, fordi hendes fremtid i The Oppenheim Group var usikker.

Men nu står det klart, at hun ikke længere arbejder på kontoret, og at hun i stedet har startet sin egen virksomhed – RealOpen – sammen med sin ægtemand, Christian Richard.

Trods sit exit fra virksomheden, som jo er det generelle omdrejningspunkt for “Selling Sunset”, så fortæller hun nu, at hun altså stadig er en del af hittet.

– Jeg går ingen steder. Altså, jeg vil altid være at finde på tv, så jeg går ingen steder, lyder det blandt andet fra hende i et interview med US Weekly.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/christine_quinn_2.jpg
 Foto: MEGA

Vi er åbenbart langt fra færdige med at se Christinw Quinn på skærmen. Foto: MEGA

Quinn er dog godt klar over, at hendes fortsatte medvirken i serien måske vil blive udfordret af, at hun ikke længere har en plads på kontoret.

– Jeg elsker at være med. Det er mit yndlingsprogram, og det er alle godt klar over. Så vi er bare nødt til at være kreative med, hvordan vi gør det, nu hvor jeg ikke længere arbejder hos The Oppenheim Group. Måske det bliver en konkurrence mellem vores firmaer, fortæller hun videre.

Selv om optagelserne til den sjette sæson umiddelbart endnu ikke er påbegyndt, så teaser Quinn allerede, at seerne vil opleve en “interessant dynamik” udvikle sig mellem hende og hendes tidligere kollegaer.

Kollegaer der dog alle brugte størstedelen af den femte sæson på at kalde hende en løgner og en dårlig person.

Bestak kunde

Særligt én episode endte med at fylde en del, da den femte sæson havde haft sin premiere.

I løbet af de afsluttende afsnit blev det nemlig tydeligt, at Christine havde forsøgt at bestikke en af sine kollegaers klienter med 5.000 dollars. Hun ønskede, at klienten skulle vælge hende fremfor kollegaen Emma Hernan.

Det var i sidste ende det, der fik Jason Oppenheim til at ytre, at han ville overveje Quinns fremtid i virksomheden.

Siden kunne hun fortælle, at hun selv valgte at sige sit job op, og da deltagerne mødtes til reunionafsnittet i april kunne Oppenheim ytre, at “Christine har ingen plads hos os lige nu”.

Men nu tyder det på, at bølgerne igen er faldet til ro.

– Vi er et rigtig godt sted lige nu.

Sponsoreret indhold