Christine og Mikkel fra ”Nybyggerne”: Drømmer om båd og rækkehus

Christine og Mikkel har været kærester i fem år.

Christine og Mikkel har været kærester i fem år.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Kulden bider i kinderne, men har endnu ikke forvandlet bølgerne i Aalborg Skudehavn til is.

Det betyder, at der stadig ligger masser af store både til kaj. Og det er noget, som behager Christine og Mikkel fra ”Nybyggerne”.

– Det er da en drøm. Det kunne være fedt at købe en lille båd, når økonomien engang er til det. At sejle rundt i Danmark eller til den svenske skærgård, siger de unge mennesker, da SE og HØR møder dem i deres hjemby. 

Især Christine har en stor passion for den flydende transportform, hvilket også er smittet af på hendes bedre halvdel.

– Jeg er ret eventyrlysten. Jeg elsker at sejle. Det er også derfor, vi er her i dag. Da ”Kurs mod fjerne kyster” startede, var det det sidste skub, indrømmer hun om TV-hittet på samme kanal.

– Jeg har altid gerne villet med ud at sejle. Og så bookede jeg en plads på et skib, der minder ret meget om Havana. Vi var syv danskere med. Jeg tog af sted, tre dage efter at jeg var færdig med min uddannelse, fortæller den 28-årige kvinde, som har en kandidat i ledelse i kreative processer.

Hvis de ikke vinder TV2-programmet og rækkehuset til en værdi af 2,9 millioner kr., håber Mikkel og Christine på et tidspunkt selv at kunne investere i mursten.

– Vi bor i en lejelejlighed på 50 kvadratmeter. Mikkel bliver uddannet civilingeniør til sommer, og jeg får forhåbentlig også snart et arbejde, forklarer Christine.

Læs hele historien om Christine og Mikkel fra "Nybyggerne" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close