Reality22. august 2022

Christel Trubka bryder tavsheden efter utroskabsdrama: Undskylder og skyder mod Line Maria

Christel Trubka kalder det for en "kæmpe, kæmpe fejl", at hun var sammen med Nicklaes Olsen, mens han var kærester med Line Maria Busk. Oven i hendes undskyldning forsøger hun dog også at fortælle sin side af historien
Christel Trubka
Nu fortæller Christel sin side af historien om utroskabsdramaet med Nicklaes og Line Maria.
 Foto: Mikael Rieck

- Jeg søger ikke medlidenhed, men retfærdighed. Der er ikke noget, der kan retfærdiggøre den kæmpe, kæmpe fejl, jeg har lavet, og som jeg er frygteligt ked af.

Sådan indleder Christel Trubka et langt videosvar, som reality-Danmark har ventet på, siden Line Maria Busk afslørede, at hendes daværende kæreste Nicklaes Johannes Olsen havde været hende utro med netop Christel.

I videoen lægger Christel sig fladt ned. Hun er udemærket klar over, at hun har gjort noget, hun ikke skulle have gjort ved at være sammen med Nicklaes.

Hun føler dog også, at den historie, som er kommet ud, ikke helt er sandheden. Derfor giver hun nu sin version. Samtidig fortæller Christel, at hun den seneste tid er blevet bombarderet med modbydelige beskeder på de sociale medier.

- Jeg har det noget blandet med, at det hele er endt ud, som det er. Jeg har lavet en kæmpe fejl, uden tvivl. Men fordi jeg er et offentligt menneske, har folk det nemmere ved at gå amok, siger hun og uddyber:

- Jeg har modtaget rigtig mange syge, syge beskeder, men jeg kommer igennem det. Fair nok at jeg modtager beskeder om, at jeg er en kæmpe idiot. Men jeg skal ikke modtage trusler og være bange for at gå rundt.

Det er ikke kun på de sociale medier, at Christel er blevet opsøgt. Det er også sket i virkeligheden, hvor en gruppe piger forsøgte at narre hende.

- Blandt andet på AiaSound var der en pigegruppe med et hoved, jeg kunne genkende, som forsøgte at få mig om bag et toiletskur. Pigen kom hen til mig og sagde, at hun skulle have hjælp til at vende sine bukser, fordi de var på vrangen. Hun ville have mig til at hjælpe hende omme bag skuret, fortæller hun.

Herefter retter Christel sit blik på sin nu tidligere veninde Line Maria. For den tidligere "Paradise Hotel"-stjerne forstår godt hendes raseri, men er samtidig ikke tilfreds med, at noget så privat bliver delt med gud og hver mand på de sociale medier.

Line Maria og Nicklaes er gået fra hinanden, efter utroskabet kom frem.
Line Maria og Nicklaes er gået fra hinanden, efter utroskabet kom frem.
 Foto: Søren Jul Lamberth

- Jeg er i chok over, at det her er noget, man vil dele. Jeg forstår udmærket godt LM’s had og hendes lyst til at dele det, men jeg forstår ikke, at man siger, at man skylder følgerne at være ærlig, fordi man har haft et offentligt forhold, siger Christel.

Forleden brød også Nicklaes tavsheden efter utroskabet, og her fortalte han også, at hans forhold med Line Maria langt fra var lige så rosenrødt, som det ellers så ud til at være på Instagram.

Den påstand ser Christel ud til at bakke op. Der bliver i hvert fald hentydet til, at der kun blev vist de gode ting frem på de sociale medier.

Udover retter Christel en kritik mod sine mange reality-kollegaer på de sociale medier. Hun mener, at folk er hurtige til at snakke om og dømme andre, mens de måske lidt forkert fremstiller deres eget liv som værende perfekt.

- Nogle offentlige personer vælger at bruge deres platforme til at give hints. Jeg synes, det er forkert, at man har et behov, og det er bare generelt, at man har et behov for at give hints for at blive set. Der er jeg uforstående over for. Mange af de her personer burde feje foran deres egen dør først.

Det er en tydeligt berørt Christel, som sidder i sit hjem og laver en af de mest efterspurgte udtalelser længe.

Og hun har samtidig en bøn til de mange mennesker på sociale medier, som på det seneste er gået over grænsen.

- Jeg ved ikke, om jeg har fået sagt alt det, jeg ville. Men lad være med at blande mine venner og familie i det her, det er ikke dem, der har gjort noget galt, det er mig, slutter hun af.

SE og HØR har været i kontakt med Christel Trubka, som ikke har ønsket at uddybe sin udtalelse.

Sponsoreret indhold