Reality 2. november 2021

Christel taler ud om forholdet til Nicolai: - Vi blev kærester

De har begge været fuldstændig tavse trods et væld af rygter, men nu åbner Christel Trubka endelig op om forholdet til "Ex on the Beach"-flirten Nicolai Heller. De blev nemlig kærester, da de kom hjem, fortæller hun til SE og HØR.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden i sommer har der floreret tonsvis af rygter om, at "Ex on the Beach"-turtelduerne Christel Trubka og Nicolai Heller skulle være kærester.

​Se hele interviewet med Christel i toppen af artiklen!

I søndags var der så sæsonafslutning på den sjette udgave af knaldeprogrammet, og de sluttede med en fælles kærlighedserklæring fra de to til hinanden.

Men hvordan ligger landet så nu? Da SE og HØR her til aften mødte Christel på den røde løber, forsøgte vi at få svar på, hvor hende og Nicolai står nu.

- Ja, hvordan det går det med os? Det er jo det, der egentlig er spørgsmålet, og jeg kan godt forstå, at mange er nysgerrige, siger Christel til SE og HØR med et lumsk grin.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

På rekordtid blev Christel og Nicolai enormt tætte i "Ex on the Beach" (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

​Se hele interviewet med Christel i toppen af artiklen!

Herefter åbnede Christel dog mere op, end hun har gjort de 127 andre gange, hun er blevet spurgt ind til hende og Nicolai.

- Jeg kan røbe, at vi blev kærester, da vi kom hjem fra ”Ex on the Beach”, afslører hun.

Men mere får vi altså ikke, endnu. For Christel lover, at vi om et par dage får hele sandheden at vide.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Christel havde sin mor Fleur med på den røde løber (Foto: Dan Mariegaard)

- På søndag får I det endegyldige svar. Det er spændende, og folk bliver ved med at spørge, og jeg forstår det faktisk ikke helt, slutter Christel af.

Se hele interviewet med Christel i toppen af artiklen!

Sponsoreret indhold