Fejlmeddelelse

  • Warning: Illegal offset type in isset or empty i filter_format_load() (linje 175 af /modules/filter/filter.module).
  • Warning: Illegal offset type in isset or empty i filter_format_load() (linje 175 af /modules/filter/filter.module).

Chokeret Janni: Kan Karstens kræft være vendt tilbage?

Foto: Mikael Rieck

En almindelig rutineundersøgelse gik ikke helt, som Janni og Karsten Ree havde håbet. 

Det skriver Janni på sin blog.

Parret var nemlig ankommet til sygehuset, hvor Karsten skulle til tre-måneders-tjek i forbindelse med, at han er blevet behandlet for blærekræft. Og her fandt lægerne noget, der ikke bør være der. 

- Først får han skudt noget bedøvelse op i dilleren, derefter fører de et kamera op. Karsten spjætter, det gør rigtig ondt! Det er så mega synd for ham. De kører kameraet rundt, mens jeg følger godt med. Pludselig får jeg samtidig med lægen øje på noget mistænksomt! “Hvad er dét?,” spørger jeg nervøst. Lægen svarer lidt undvigende. Jeg får en klump i halsen, skriver Janni på bloggen

Hvad det er, der blev opdaget ved undersøgelsen ved man endnu ikke, for Karsten skal nemlig til en ny undersøgelse for at få svar. 

- De hiver kameraet ud og siger, at vi skal have en ny tid, hvor han skal i fuld narkose, så de kan tage nogle vævsprøver. Han skal også scannes. Det hele skal ske inde for 14 dage, skriver Janni, der altså må forberede sig på at skulle på hospitalet endnu en gang i nærmeste fremtid. 

Turen på hospitalet har sat mange tanker igang hos reality-ægteparret. 

- Vi er lidt i chok! Dette var ikke ventet. Vi føler os utrygge, og ved ikke hvad fremtiden bringer, skriver Janni på bloggen

Du kan se billeder fra en af Janni og Karstens mange ture til Afrika i galleriet herunder

Janni og Karsten Ree i Afrika

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close