Reality9. januar 2021

Chok-exit: Mathias Lynge er ude af "Stjerneboksning"

Årets kamp i "Stjerneboksning" er aflyst. Daniel "Lone Wolf" Rosendal og Mathias Lynge kommer ikke til at kæmpe i ringen, da "Robinson"-stjernen har valgt at trække sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange reality-fans havde set frem til årets kamp i "Stjerneboksning" mellem "Paradise"-stjernen Daniel "Lone Wolf" Rosendal og "Robinson"-jernet Mathias Lynge.

Men den kamp er nu aflyst. Det oplyser "Stjerneboksning" i et opslag på deres Instagram-profil.

- Mathias Lynge har desværre udmeldt, at han må trække sig fra dette års Stjerneboksning af personlige årsager, står der i opslaget.

Det bliver ikke uddybet, hvad de personlige årsager mere præcist er. SE og HØR arbejder på at få en uddybende kommentar fra Mathias.

Chokafbuddet betyder dog ikke nødvendigvis, at Daniel også er ude af "Stjerneboksning".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/8_lonewolfmathias.jpg
 Foto: Jan Teller

Kampen mellem de to realitystjerner var en af de kampe, som der var størst opmærksomhed omkring (Foto: Jan Teller)

- Vi er dog ikke klar til at slippe hans oprindelige modstander Daniel - så vi arbejder hårdt på at finde ham en ideel modstander, men ligenu er al træning lukket pga COVID-19, hvilket betyder, vi IKKE kan sætte nogle på træningsforløb i håb om en startsbog, skriver "Stjerneboksning" og fortsætter:

- Tiden må vise, hvad der skal ske - men Daniel er sulten, og han får snart sin startsbog - så vi håber meget at finde en løsning.

Kampen mellem Daniel og Mathias har været en af de største kampe ved det kommende kendisstævne, da der - især for "Lone Wolf" - står mere end bare håneretten på spil.

Ved det første "Stjerneboksning"-stævne i 2019 bankede Mathias nemlig Daniels bror Rasmus Kamaei fra "Love Island". Og nu skulle den ensomme ulv altså tage familiens hævn.

På Instagram har Daniel også længt bygget op til kampen. I hans lejlighed i Horsens har han hængt flere billeder op af Mathias, hvor der er tegnet et stort kryds henover hans ansigt.

Daniel er i skrivende stund ikke kommet med en reaktion på Mathias' exit, men SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra ham.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold