Reality30. januar 2020

Cengiz i vild forvandling: Træt af at være tyk

Der er blevet meget mindre af "Familien fra Bryggen"-stjernen Cengiz Salvarli, som blev træt af at have overflødige kilo på kroppen

Cengiz Salvarli fylder væsentligt mindre i sofaen hos ham og hustruen Stephanie "Geggo" Karma Salvarli, end han gjorde for et par måneder siden.

"Familien fra Bryggen"-stjernen har tabt sig en hel del, og det er han særdeles glad for.

Tv-kendissen har kastet sig over intens træning, hvilket har betydet, at han nu har tabt en del kilo og centimeter.

- Jeg har tabt mig 10 kilo, for jeg var træt af at se mig selv som tyk på tv. Jeg træner rigtig meget, fortæller Cengiz, da han sammen med Geggo var til premiere på "Klovn The Final".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200129_dm_premiere_klovn_the_final_020.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Det er tydeligt at se, at Cengiz har tabt sig en hel del. Forvandligen viste han frem, da han sammen med hustruen Geggo var til gallapremiere på den nye og sidste "Klovn"-film (Foto: Dan Mariegaard)

De nu forsvundne kilo og centimeter er også blevet bemærket af hustruen Geggo, som er imponeret over sin mands forvandling.

- Han spiser så sundt. Det er bare salat og kylling, siger Geggo om sin mands nye livsstil.

Den 27. april sidste år belv Geggo og Cengiz gift ved et storslået bryllup. Efter det havde parret travlt med "Stjerneboksning", som de lige nu arbejder på at stable på benene igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/geggo_og_cengiz_foto_thomas_sjoerup.jpg
 (Foto: Thomas Sjørup)

"Stjerneboksning" løb for første gang af stablen i september sidste år. Her var der betydeligt mere af Cengiz, end der er i dag (Foto: Thomas Sjørup)

Geggo og Cengiz er lige nu i gang med at optage en ny sæson af "Familien fra Bryggen".

Fans af den populære realityserie kan glæde sig til endnu et gensyn med Amager-parret, deres datter Alba og Linse Kessler.

Sponsoreret indhold