Cecilie sender voldsom sviner til Claes

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Cecilie Harder og Claes Lanng er fortid.

Foto: Kaspar Wenstrup

At skilles i fred og fordragelighed er ikke just noget, som Cecilie Harder og Claes Lanng er i stand til.

Siden "Ex on the Beach"-parret gik fra hinanden i starten af oktober har der været henvendelser af både kærlig og knap så kærlig karakter i mellem de to.

Til at starte med var Cecilie meget ked af, at hun og Claes ikke længere var et par. Det lyder ikke til, at hun har det sådan længere.

På sin Instagram-profil har den tatoverede jyde svaret på en række spørgsmål fra sine mange følgere, som stort set alle sammen omhandler Claes.

Artiklen fortsætter under billedet...

Stemningen var kåd og kærlig mellem Cecilie og Claes efter sæson to af "Ex on the Beach". Det kan man vist roligt sige, at den ikke er længere (Foto: Kaspar Wenstrup)

De mange svar på spørgsmålene, som Cecilie selv udvælger, har fået Claes til at komme med et småhånligt opslag på sin Instagram-story, hvor han skriver "nogen har travlt i dag" med hentydning til ekskærestens udredninger om ham.

Den kommentar gider Cecilie bestemt ikke stå model til. I sand 2019-stil har hun derfor selvfølgelig delt et svar til sine følgere, hvor hun ikke holder sig tilbage.

- Stop med at stalke mig fra dine fake-profiler og lad være med at have så ondt i røven over, hvad jeg skriver. Du kunne bare have holdt pikken i bukserne, da jeg tog hjem fra Sunny (Beach red.), skriver stripperen i sit vredesudbrud.

Artiklen fortsætter under billedet...

Cecilie Harder blev kendt, da hun var med i sæson to af "Ex on the Beach". Udover sin tilværelse som realitydeltager arbejder hun også som stripper (Foto: Dan Mariegaard)

Beskyldningerne mod ekskæresten stopper dog ikke her for Cecilie, som ikke holder sig tilbage.

- Du kunne have været lidt taknemmelig for alt det, jeg har gjort for dig, selv efter vi gik fra hinanden. Jeg sagde, at det ville resultere i, at jeg en dag ikke ville være der længere. Den dag er kommet, så lad være med at ringe, når du mangler et lift igen, slutter hun sin sviner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close