Reality 12. april 2022

Casper "Balo" efter Anna og Oliver-brud: - Jeg er ikke papfar

Anna Seneca og Oliver Erngart er officielt gået fra hinanden, men allerede nu spekulerer folk på de sociale medier i alle mulige teorier. En af dem omhandler hendes gamle "Paradise"-flirt Casper "Balo", som dog melder rimelig klart ud.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Før Oliver Erngart kom ind i billedet, var det Casper "Balo", som havde skovlen under Anna Seneca, da de var med i "Paradise Hotel".

Den gamle romance har nu fået en del internetdetektiver til at spekulere i, om Casper og Anna igen kunne blive en ting, nu hvor hun og Oliver officielt er gået fra hinanden.

I weekenden kom det frem, at det nu tidligere "Paradise"-kærestepar, som har sønnen Mio sammen, er gået fra hinanden, efter Oliver har været utro. Nu svarer Casper så på de spekulationer, der har kørt på de sociale medier.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Søren Lamberth

Før Oliver kom ind på hotellet og stjal Annas opmærksomhed, var det Casper, som kyssede på hende (Foto: Søren Lamberth)

- Hold kæft, der er mange spørgsmål omkring det her, siger Casper i en spørgerunde på sin Instagram-profil og uddyber:

- Bare fordi de er gået fra hinanden, og at vi følger hinanden, fordi vi er blevet ældre, betyder det ikke, at vi skriver sammen.

Papfar nej tak!

Det er sandt nok, at de to tidligere turtelduer igen følger hinanden, men det betyder altså ikke, at der er noget imellem Casper og Anna, forsikrer han.

- Jeg er ikke papfar nu eller hvad fanden. Rolig, rolig, rolig!, slår "Balo" fast med syvtommersøm.

Artiklen fortsætter under billedet...

Søren Lamberth

Anna og Oliver blev kærester i sæson 16 af "Paradise Hotel" og har sønnen Mio sammen. For nyligt kom det så frem, at han har været Anna utro, og i weekenden blev deres brud så offentliggjort (Søren Lamberth)

Siden romancen mellem Anna og Casper sluttede på "Paradise" med Olivers entré har der været dårlig stemning mellem de to. Det er der ikke længere.

- Det eneste, vi har skrevet om, er, hvor vildt det er, at der er spioner derude, som opdager at vi følger hinanden, fortæller Casper og fortsætter:

- Og at jeg er ked af det på hendes vegne over, at han (Oliver red.) har været utro. Længere er den ikke.

Sponsoreret indhold