Reality 22. marts

Caroline Wozniacki og David Lee inden fødslen af datter: Det her er det vigtigste

Den danske tennisstjerne kunne i juni 2021 endelig kalde sig mor for første gang, da datteren Olivia kom til verden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men inden selve fødslen, så skulle sportstjeneparret have styr på en række forskellige ting.

Herunder deres hjem, som de startede med at sælge i starten af sidste år for et enormt millionbeløb for derefter at købe en stor penthouselejlighed med udsigt over South Beach.

Men også mindre ting som den famøse hospitalstaske.

For det er ikke, hvad som helst et kommende forældrepar anbefales at pakke i sådan en, hvis man laver en simpel søgning på Google.

Det er blandt andet tøj og sager til den lille ny, men også toiletsager og andre vigtige ting til moren, der netop har født en baby.

Men for Lee og Wozniacki lader det til, at det ikke er de ting, der indtager førstepladsen over, hvad de ønsker at prioritere, hvis de nu skulle ende med at glemme noget derhjemme.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Foto: Mikael Rieck

Caroline Wozniacki og David Lee. Foto: Mikael Rieck

I parrets nye program ”Wozniacki & Lee”, der har premiere på Viaplay den 21. marts, fortæller de nemlig, at snacks uden tvivl får førstepladsen – men ikke hvilken som helst slags snack.

Slik. Og helst meget af det.

Faktisk lader det til, at slik er en af tennisstjernens store laster – i hvert fald ifølge hendes mand, der fortæller, at han ”ofte gør grin med hende” over, hvor meget hun elsker slik.

- Altså hvor dansk er du lige?, lyder det da også kækt fra ham, da kameraet viser, hvordan hun sirligt fordeler og blander flere poser med slik.

Artiklen fortsætter under klippet

Lee indrømmer dog, at det ofte ender med at være ham, der spiser det meste, selvom det er hustruen, som står for indkøbet af de søde sager.

”Wozniacki & Lee” har premiere på Viaplay mandag den 21. marts, hvor de to første programmer vil ligge klar.

Sponsoreret indhold