Reality15. marts 2018

Caroline raser over kritikere: Skam jer!

Da det forleden blev bekræftet, at Caroline Petersen var på vej tilbage til TV-skærmen i "Divaer i Junglen", gik de sociale medier amok med kritik af den blonde skønhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170310_wen_-_caroline_29.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Siden det forleden blev bekræftet, at "Paradise Hotel"-baben Caroline Petersen igen bliver at finde på TV-skærmen til foråret, er det væltet ind med kritik af den blonde skønhed.

Og det var ikke pæne ord, der blev sagt om hende.

Specielt Carolines udseende fik med grovfilen. Nu siger hun dog fra og skælder ud på sin blog.

- Der er blevet skrevet alt fra, at jeg er fed til, at jeg ser forfærdelig, mystisk og mærkelig ud. Jeg er selv fuldt tilfreds med, hvordan jeg ser ud, men det som får mig op i det røde felt er, hvordan man som menneske kan få sig selv til at skrive så modbydelige ting til en, man slet ikke kender, skriver Caroline i sit blogindlæg.

Det er blandt andet Carolines vægt, der har fået mange kommentarer med på vejen.

Realitystjernen har tidligere været meget åben om, at hun har taget nogle kilo på den seneste tid.

- Jeg er på ingen måde flov over at have taget på og vise mig frem. Vi er alle smukke på hvert vores måde med eller uden et kilo for meget eller for lidt! Men i får det til at lyde som om, at man er grim, hvis ikke man ligner en model. Tænk på alle de mennesker derude, som sidder og læser jeres modbydelige kommentarer til mig. Tænk på alle dem, som er større end mig, der måske tænker okay så må jeg virkelig være fed, hvis hun bliver kaldt tyk, skriver Caroline.

Da SE og HØR tidligere på året mødte Caroline til Reality Awards, fortalte hun også, hvorfor det var vigtigt, at italesætte sin vægt.

- Jeg havde bare brug for at komme ud med, at selvom man tager på, og at man ikke ligefrem er den tyndeste, så skal man lære at acceptere sig selv, og man skal ikke gå og være ked af, hvordan man ser ud, fortalte Caroline til SE og HØR. Du kan se interview med Caroline om hendes vægt i videoen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Caroline Petersen vender tilbage til TV-skærmen den 2. april, når tredje sæson af "Divaer i Junglen" har premiere.

Her får hun følgeskab af Fie Laursen, Janni Ree, Sasha Klæstrup, Maja Bebe og Rikke Chili.

Se flere billeder af Caroline Petersen i galleriet herunder

Paradise Hotel Caroline Petersen AMS Autoværksted

Sponsoreret indhold