Reality14. juli 2020

Bronuts udsat for voldsomt hærværk

Hvis du vil være helt med på beatet for tiden, så skal du stå i en lang kø for at købe dyre og overpyntede donuts fra realitydeltageren Türker Alicis butik, Bronuts. Men en eller flere hærværksmænd er tydeligvis ikke fan af kagekæden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For tiden er det overpyntede donuts fra kagekæden Bronuts, som hitter. En af bagmændene er realitydeltageren Türker Alici.

I de pink og gule æsker ligger nogle af Danmarks mest eftertragtede kager, og hver dag er der kø foran Bronuts' butikker i både Århus og København.

Men noget tyder på, at nogen ikke er fan af Türker og Bronuts, som han har startet sammen med sin bror Ninos.

I nat har den hippe butik nemlig været udsat for en voldsom omgang hærværk.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/turker_og_sarah.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Til daglig danner den erfarne reality-fyr par med "Paradise Hotel"-baben Sarah Tiedt (Foto: Mikael Rieck)

På sin Instagram-profil har Türker delt flere billeder af det omfattende hærværk, som har fyldt den normalt menneske- og kagefyldte butik med glasskår.

Selve hærværket tager tv-veteranen dog ikke særlig tungt. I stedet ser han lyst på situationen med sin sædvanlige portion humor.

- Hvem gider tænke over det? Må i få en fantastisk dag, og jeg håber inderligt, at ingen ender som vedkommende, der har gjort det her, skriver Türker og fortsætter:

- Tænk på ens forældre. Ville de være stolte af at have opdraget dig sådan her? At skulle se dem i øjnene og have i baghovedet “haha, jeg går og begår indbrud og laver hærværk, når jeg ikke er her”.

Du kan se det voldsomme hærværk her:

Folk er misundelige

SE og HØR har snakket med Türker, som endnu ikke selv har set hærværket udover på billeder og video, da han til daglig bor i Århus med kæresten Sarah Tiedt.

"Robinson"- og "Paradise"-fyren er dog ikke i tvivl om, hvorfor hans populære butik i København nu er blevet udsat for hærværk.

- Jeg tænker, at det kun var et spørgsmål om tid. For da vi fik butikken i på Vesterbrogade, der tænkte vi, at vores glasfacade hundrede procent ville blive ødelagt på et tidspunkt, siger Türker og fortsætter:

- Det er ikke for at lyde arrogant, men vi har jo succes lige nu, og der er bare nogle mennesker, der ikke kan tåle det. Det var det samme i Aabyhøj, da vi åbnede der og cirka samme tid efter.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iw_med_turker_tsl_20181015_0095.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Foruden donuts og tv er Türker også kendt for at gå meget op i sin træning (Foto: Thomas Laursen)

Reality-gutten er ikke selv i København for at få butikken tilbage i stand. Heldigvis har de en god butikschef, som allerede nu har sørget for, at Bronuts i København ikke kommer til at lide under hærværket.

- Det giver os motivation og tænker, at det ikke skal ødelægge noget, og vi skal ikke lukke pga. det. Vi kører bare videre, slutter Türker af.

Sponsoreret indhold