Brækker sig efter afhøring i reality-program

Sofie kaster op i cellen i aftenens afsnit af \

Sofie kaster op i cellen i aftenens afsnit af "Tag pengene og løb".

Foto: SBS Discovery MediaKanal 5 viser i aften klokken 20.00 sidste afsnit i denne runde af programmet "Tag pengene og løb".

Og der er tale om en dramatisk finale, hvor en af deltagerne virker mere presset, end det hidtil er set i programmet, hvor to deltagere skal gemme en kuffert med 100.000 kroner fra et hold bestående af to efterforskere og to afhøringsledere.

Hvis det lykkes for de to deltagere at holde kufferten gemt i 30 timer, er de 100.000 deres.

I aftenens program er det kæresteparret Simon og Sofie fra Aalborg på henholdsvis 31 og 28 år, der skal forsøge at skabe balance i regnskabet, efter at efterforskerne/afhøringslederne hidtil har vundet fire programmer mod tre til deltagerne.

Og mens Simon, der er advokatfuldmægtig, virker rolig under indespærringen og afhøringerne, er det straks værre med Sofie, der i det daglige er digitaliseringskonsulent.

Hun bliver allerede under den første afhøring grebet i at lyve og virker fra begyndelsen usikker i de uvante omgivelser.

Og efter den sjette afhøring efter en nat med meget lidt søvn kaster Sofie op i skraldespanden i sin celle.

Hun siger direkte, at hun er uvant med at være under et sådant psykisk pres.

Hvordan det går kæresteparret, kan du se i aften på Kanal 5, men inden da kan du se tre appetitvækkere fra aftenens afsnit.

Sofie er usikker, nervøs og gribes i løgn under 1. afhøring i "Tag pengene og løb":

Sofie presses atter under afhøring:

Sofie kaster op i cellen efter sjette afhøring:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close