Reality19. september 2019

Botoxkongen: Så meget har jeg fået lavet

Kim Novaa er landets førende botoxkonge, men klinikejeren har ikke selv ligget på den lade side, når det kommer til at forskønne sit ydre
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screen_shot_2019-09-19_at_10.42.58.png
 Foto: Qura

Kim Novaa har gjort det til en god forretning at sprøjte botox ind i hovedet på sine klienter for at komme rynker til livs.

Den 48-årige botoxkonge har heller ikke været bleg for at forskønne sit eget ansigt med forskellige midler.

Faktisk begyndte Kim Novaa allerede i slut 90'erne med at bruge restylane, og da botox senere blev mere udbredt, eksperimenterede han også med det populære skønhedsmiddel.

Det forklarer Kim Novaa til Ekstra Bladet.

Her fortæller botoxkongen også, at han får udglattet rynker i ansigtet, da det giver ham en stor tilfredsstillelse.

- Jeg elsker mig selv og er i balance. Jeg gør det hverken, fordi jeg er bange for at dø eller få peget fingre ad. Det er, ligesom man kan være tilfreds med sin bil, men så kan man købe nye fælge en gang imellem, og så bliver man lige lidt gladere, lyder det fra Kim Novaa.

Kim Novaa har også prøvet et ansigtsløft, fået fjernet hud omkring øjnene og gjort kål på sin dobbelthage.

Udover alt det ovenstående har Kim også af flere omgange fået brændt huden af med laser.

Selv om Kim har prøvet en hel del gennem årene, blev han største operation lavet sidste år, da han fik lavet en Vaser Liposuction.

Det er en meget smertefuld operation, hvor man fjerner overskydende fedt på kroppen og placerer det i skuldre og biceps. 


Selv om Novaa ikke er bange for at få lavet skønhedsoperationer, så fortæller han ligeledes til avisen, at han går op i sund kost og træning.

- Jeg har altid trænet og tænkt over, hvad jeg spiser. Men med alderen deponerer fedtet sig anderledes, og huden har ikke den samme spændstighed, siger Kim Novaa.

Kim Novaa er i øjeblikket aktuel i "Plastikkongerne" på Kanal 4, hvor man følger hans liv i et nyåbnet træningscenter.

null

Sponsoreret indhold