Boris Laursen udgiver biografi

Nu er det blevet Boris Laursens tur til at udgive en biografi.

Nu er det blevet Boris Laursens tur til at udgive en biografi.

Foto: All Over Press

 

Bloggeren og den tidligere Paradise Hotel-gæst Fie Laursen er netop nu ude med sin selvbiografi 'Min ærlighed', hvor hendes største afsløring er, at hun på et tidspunkt manglede en tand - en oplevelse, der angiveligt var traumatisk og kunne have udsat den unge kvinde for livslange påvirkninger af hendes mentale tilstand.

Og nu skal vi også snart høre nyt fra hendes bror, Boris Laursen, der netop har deltaget i dette års udgave af Paradise Hotel.

Der er tilsyneladende et marked for selvbiografier skrevet af meget unge mennesker uden nogen som helst dybde, vid eller kvalifikationer andet end deres brændende ambition om at blive kendt.

Det er Realityportalen, der kan fortælle om det kommende værk. 

Selv om Boris har en længere skolegang end Fie - han har færdiggjort 10. klasse - er det Fie, der fører pennen i forællingen om Boris' liv.

- Det er fordi, han ikke kan lide at skrive, og forlaget syntes jeg skrev godt. Så han spurgte, om jeg ikke ville, da jeg kender hans historie. Der er jo alt fra hans barndom, hvor han var så syg, at lægerne troede, han ikke ville overleve. Og så er der hans kærlighedsliv, og hvad der gjorde ham til en fuckboy, samt prinsessen Josefine jo – og en masse LA-historier, siger Fie til Realityportalen.
 
Det er endnu uvist, hvornår Fie har skriblet færdigt, så du må væbne dig med tålmodighed, før du kan læse om alt det, Boris har oplevet i sit 21 år lange liv.
 
Se galleri fra finalefesten efter Paradise Hotel 2017:

Vild finale fest på Paradise Hotel 2017

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close