Reality23. juni 2023

Boris Hiort efter Mette Sommers kommentar: Mangel på empati

Det har ramt Boris Hiort hårdt at høre, hvad Mette Sommer siger om ham til kameraet i "Bachelorette"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Det syntes Mette Sommer og Julie Kriegler i virkeligheden om fyrene: – Vi var skuffede.
 Video: Sladderministeriet

Mette Sommer skynder sig at hive fat i Boris, så snart hun har chancen ved ugens mingling før parceremonien.

I deres snak får hun forklaret, hvorfor hun har valgt at tage Stig med på overnatningsdate i stedet for at gemme nøglen til Boris – noget, der tydeligvis har såret ham.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Adam og Stig fra "Bachelorette" som gæster:

Til kameraet siger hun bagefter, at hun synes, Boris' overvejelser om helt at forlade programmet er overdrevet.

Og den kommentar – som Boris ikke har hørt, før han nu har genset situationen på skærmen hjemme i Danmark – rammer musikproduceren hårdt.

– Jeg blev meget påvirket, da jeg hørte hende sige det. Hun udviser en mangel på empati og forståelse overfor mig og hvad jeg er gået igennem de sidste 24 timer inde i huset på det tidspunkt, siger Boris til SE og HØR.

Boris forsøger at distancere sig fra at sammenligne sit forhold med Mette andre forhold.  - I tv-termer er jeg vel favoritten på det her tidspunkt, men i virkeligheden handler det bare om, hvem fanden der passer sammen.
Boris forsøger at distancere sig fra at sammenligne sit forhold med Mette andre forhold. - I tv-termer er jeg vel favoritten på det her tidspunkt, men i virkeligheden handler det bare om, hvem fanden der passer sammen.
 Foto: Lotta Lemche

– Hun ved jo selv, hvor vi var henne på det her tidspunkt. Så jeg tænker også, at det da er bedre, at jeg har en reaktion, end hvis jeg ikke havde nogen.

Reaktionen kommer netop, fordi Boris på dette tidspunkt har dannet en tæt relation til Mette, og mens deres forhold vokser, gør følelserne det også.

– Jeg tænker da fra hendes side, at det er bedre, jeg har en reaktion på det, end hvis jeg ikke havde nogen. Når jeg bliver påvirket på den måde, er det jo et tegn på, at hun betyder noget for mig, men det virker ikke på hendes kommentar, som om hun har regnet den ud, forklarer Boris.

Selv om episoden nu er fem måneder gammel, står han stadig fuldt ved de ting, han siger og gør i programmet.

– Jeg har på intet tidspunkt følt, at det var en overreaktion, siger han og uddyber:

– Det er ikke bare et tv-program. Vi er glade for hinanden. Det er ligesom at date herhjemme: Det er følelser, og man er oprigtigt glad for hinanden. Jeg står supermeget ved min reaktion.

Kemien mellem Boris og Mette er tydelig. Til SE og HØR fortæller han, hvad han godt kan lide ved hende: - Vi klikker. Vi er begge meget rummelige og åbne mennesker, og jeg kan godt lide den måde, hun også tager lidt pis på det hele dernede. Det er kun hende, der gør det på samme måde, og vi har det rigtig sjovt sammen.
Kemien mellem Boris og Mette er tydelig. Til SE og HØR fortæller han, hvad han godt kan lide ved hende: - Vi klikker. Vi er begge meget rummelige og åbne mennesker, og jeg kan godt lide den måde, hun også tager lidt pis på det hele dernede. Det er kun hende, der gør det på samme måde, og vi har det rigtig sjovt sammen.
 Foto: Lotta Lemche

Mettes valg om at overnatte med en anden end Boris gør også, at han på dette tidspunkt i programmet for første gang begynder at tænke mere over de andre mænd, hun dater.

– Jeg har følt mig rigtig sikker sammen med Mette, så jeg har ikke tænkt over, hvad hun laver med de andre fyre. Men nu tænker jeg: Hvor meget skal jeg egentlig udstille mig selv? Og hvad skal jeg finde mig i?

Sponsoreret indhold