Reality20. oktober 2022

Bolette Birch dybt forvirret over frieri: Er det en joke?

27-årige Bolette Birch forstod slet ikke, hvad der skete, da hendes “Bachelor”-kæreste gik på knæ
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Bolette Birch og Jaffer Janjooa faldt pladask for hinanden under "Bachelor"-optagelserne i Caribien.
 Vært: Simone Baadsgaard, Fotograf: Kaspar Wenstrup, Video og Stills: Privat, Lotta Lemche, TV 2

Hele Danmark kunne følge med i den første sæson af TV 2-programmet "Bachelor" i 2021, da Jaffer Janjooa og Bolette Birch faldt for hinanden i det tropiske paradis, hvor vært Petra Nagel styrer løjerne.

Og siden hjemkomsten fra de luksuriøse omgivelser i Caribien er forholdet mellem de to kun blevet mere seriøst. Lykken er da selvsagt også stor hos “Bachelor”-parret, der for ganske nyligt købte hus og nu også skal giftes.

Det var dog, som en vild forvirring i den grad opstod, da Jaffer for uger siden gik på knæ for sin udkårne.

I et opslag på Instagram afslører Bolette således, hvordan hendes helt store kærlighed friede:

– Jeg ville ind og have kaffe, men Jaffi ville fortsætte gåturen (så sød som jeg er) gjorde vi selvfølgelig det. I vandkanten var der, som Jaffer sagde det, en perfekt sten at sidde på. Vi havde næsten lige holdt pause på en bænk, men altså den var da fin, så det gjorde vi, forklarer Bolette, der således sammen med Jaffer var på spaophold i Ystad.

I begyndelsen af september afslørede parret, at de har købt hus - nu skal de giftes.
I begyndelsen af september afslørede parret, at de har købt hus - nu skal de giftes.
 Foto: Martin Høien

– Før jeg vidste af det, sad Jaffi på knæ og sagde de her søde ting til mig og spurgte så om de 6 gyldne ord. Forstod det slet ikke, så tror jeg sagde “Mener du seriøst det” sådan 5-7 gange agtigt inden det blev til et stort SELVFØLGELIG, lyder der videre i opslaget på Instagram, hvor Bolette Birch desuden deler en række billeder fra den særlige dag.

Hun forklarer videre, at Jaffer traditionen tro havde været forbi hendes forældre og bede om godkendelse til at fri til deres datter. Og derfor kom det selvsagt heller ikke som en overraskelse for dem, da Bolette begejstret ringede og ville dele den vilde nyhed.

Umiddelbart lader det da også til, at forældrenes accept er ganske forenelig med Bolettes følelser for sin kommende mand:

– Det føles bare så rigtigt og jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at det er verdens bedste Jaffer, jeg bare vil leve livet med.

Parret har på nuværende tidspunkt ikke afsløret en dato for den store dag.

Se hele Instagram-opslaget fra Bolette Birch nedenfor.

Sponsoreret indhold