Reality11. september 2022

Bo som DR-kendis: Nu kan du købe Bennys hus

Benny fra “Gift ved første blik” satte sit hus til salg, da han fandt ud af, han skulle være med i programmet
Benny bliver gift med Tanja i "Gift ved første blik"
Benny bliver gift med Tanja i "Gift ved første blik"
 Foto: Theis Mortensen

Benny fra Falster bliver i “Gift ved første blik” matchet med Tanja, der bor i Aarhus. Det er sjældent, eksperterne vælger at sætte to personer sammen, der bor langt fra hinanden, men Benny havde selv givet udtryk for, at han var villig til at flytte for den rette kvinde.

Derfor satte han sit hus til salg, så snart han fik at vide, at han skulle deltage i programmet – og at han var blevet matchet med en, der ikke boede på hverken Lolland, Falster eller Sjælland.

– Jeg ville være klar til at tage springet! Hvis ikke det gik, kunne jeg altid få en lejlighed – jeg er jo ikke gift med mit hus! Og det er det eneste ud over arbejdet, der binder mig, forklarer Benny til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter under billedet …

Benny fra "Gift ved første blik" 2022.
Benny.
 Foto: Mette Uhl

Bennys hus har nu været på markedet i tre måneder. Så hvis du gerne vil bo som en DR-kendis, kan du altså stadig nå at slå til.

Huset ligger i Væggerløse, er 166 kvadratmeter og har fem værelser. Og så får du også den lækre terrasse med, som Benny selv har bygget sammen med en kammerat.

Det ser dog desværre ikke ud til, at der følger et badekar med i købet, hvis du lægge de 2,6 millioner kroner, huset er sat til salg for.

Se huset her.

Om huset stadig er til salg, fordi forholdet mellem Benny og Tanja har holdt, må vi holde øje med “Gift ved første blik” for at finde ud af.

Sponsoreret indhold