Reality 8. februar 2018

Blondie er blevet skilt

Blondie fra 'Kongerne' er alene efter halvandet års ægteskab
Foto: All Over Press
    Reality-darlingen 'Blondie' fra 'Kongerne' er blevet skilt, skriver realityportalen.dk.   'Blondie', der er døbt Trine Torp Steffensen, blev gift med kæresten Jonas i sommeren 2016, da de havde været sammen i to år.  
  Men halvandet år senere var det slut, og i november 2017 blev parret formelt skilt.   - Det var en fælles beslutning. Jeg ville gerne arbejde på tingene, men vi var ikke enige om, hvordan det skulle gøres, og derfor blev beslutningen en skilsmisse, siger 'Blondie' realityportalen.dk.   Det var ellers idel lykke, da 'Blondie' i sin tid annoncerede ægteskabet over for SE og HØR.   Hun og Jonas skulle giftes på en helt speciel dag.   - Vi skal giftes den 24. juni på vores to-års-dag, men vi har faktisk kendt hinanden i 14 år, fortalte hun glædesstrålende til SE og HØR godt 14 dage før brylluppet.   Hun var med i 'Kongerne' i både Marielyst, Svendborg og Thailand, men det populære program på Kanal 5 stoppede brat, da flere af deltagerne, der også inkluderede Kia, Knaldperlen og Foxy, valgte at melde fra til nye sæsoner, og da programserien var meget båret af de medvirkende, blev stikket trukket.   Da 'Blondie' skulle giftes med Jonas, sagde hun sin lejlighed op, og Brøndby-pigen og Jonas købte hus i Hvalsø ved Roskilde.  

Blondie bor lige nu på et værelse på Amager. (Foto: All Over Press)

  Og huset og dets beliggenhed var blot en af flere årsager til det kuldsejlede ægteskab.   – Der var en del grunde til skilsmissen. En af dem var, at jeg slet ikke var glad for at bo, hvor vi gjorde. Jeg var kommet alt for langt væk fra mine veninder, mit arbejde og min familie. Vi kunne heller ikke få børn, da vores gener bare ikke ville sammen. Vi gik i fertilitetsbehandling i to år, hvilket også sled en del på forholdet, siger 'Blondie' til realityportalen.dk.   Hun tog skilsmissen fra Jonas, som hun kun taler med sjældent, hårdt.   – Jeg har haft det rigtig skidt. Den første måned hverken sov eller spiste jeg stort set ikke, hvilkede resulterede i et ret stort vægttab, som jeg nu er ved at få rettet op på. Jonas annoncerede et nyt forhold kort tid efter, hvilket også slog mig ret meget ud, siger 'Blondie' til realityportalen.dk.   Det tidligere pars hus er stadig til salg. Du kan se det her.   GALLERI - 'Kongerne af Marielyst':

Se deltagerne fra Kongerne af Marielyst

 

Sponsoreret indhold