Reality21. december 2014

Blondie blev forfulgt af skoleklasser

Se videoen med ”Kongernes” kønne blondine, der fortæller, om sine vildeste reality-oplevelser
Af af
Trine "Blondie" Steffensen er en af dem, der lægger stemme til sangen i reality-sangen.
Trine "Blondie" Steffensen er en af dem, der lægger stemme til sangen i reality-sangen.
 Foto: Dan Mariegaard


Trine "Blondie" Steffensen er kendt for at være den skøre, kønne og til tider lidt for fulde pige i "Kongerne".

Seerne af Kanal 5's realityprogram er blevet vilde med Blondie, og derfor måtte Trine på et tidspunkt finde sig i, at to skoleklasser fulgte efter hende.

LÆS OGSÅ: Se hvem der vandt priserne sidste år

I videoen herunder kan du høre Trine fortælle om, hvordan det er at være reality-stjerne, og hvad det har ført med sig. Og du kan også høre hende fortælle om dengang, hun blev overfaldet af de to skoleklasser.Og hvis du heller ikke kan få nok af de danske reality-deltagere, så får du alletiders mulighed for at feste med dem.

Tirsdag den 13. januar kl. 20.00 byder Reality Awards igen indenfor til det sjoveste, vildeste og mest uforudsigelige awardshow på dansk jord.

Wallmans i cirkusbygningen lægger hus til, når Reality Awards i samarbejde med SE og HØR hylder de danske realitydeltagere og uddeler priser i kategorier som 'Bedste bryster' og 'Årets største skandale'. Her kan du se, hvem der løber med hovedpriserne samtidig med en perlerække af unikke øjeblikke vil hagle ned over dig.

LÆS OGSÅ: Se en times video fra sidste år

Det er det mest sindssyge, jeg nogensinde har oplevet!!!!!

De vise ord blev sagt igen og igen, efter sidste års Reality Awards var afholdt.

Danske reality-piger kæmpede om, at få lov til at vise deres bryster flest gange, mens Gustav rendte rundt i sine lyserøde mini-shorts.

Reality Awards 2014 viste sig at være præcis så crazy, sjovt og uforudsigeligt, som man kunne forestille sig, det ville blive, når man samler alle danske reality-stjerner på tværs af tv-stationer og programmer til deres helt egen prisuddeling.

Og en succes skal selvfølgelig gentages. Derfor bliver der igen i år afholdt Reality Awards og drømmer du om, at opleve dem, du ser i 'Paradise Hotel', 'Kongerne' og 'Robinson Ekspeditionen' "De unge mødre" og mange andre reality-programmer på nærmeste hold, så er det nu du skal sikre dig billetter til en aften på Wallmans, hvor alt kan ske.

Billetten inkluderer både det vildeste show fyldt med overraskelser og efterfest med alle Reality-stjernerne. Læs mere og køb din billet her.
Se værter ved Reality Awards 2015, Gustav og Sidney Lee, drille hinanden:


V.I.P. Reality - den officielle Reality Awards-sang:

Sponsoreret indhold