Reality9. april 2015

Blog: Fra mobbeoffer til kendis-træner

Sy Lee fortæller om sin forvandling
Af af
Sy Lee var ked af sine år i folkeskolen
Sy Lee var ked af sine år i folkeskolen
 Foto: Thorbjørn FesselHoneybees, jeg faldt tilfældigt over et ældgammelt billede af mig selv, mens jeg skulle organisere min bogreol. Nu må I ikke grine! OMG, jeg husker det, som det var i går. Det eneste, som jeg kan se på billedet, er den ultra-tynde dreng, der blevet mobbet så meget fordi han var tynd og særdeles anderledes ift. de andre drenge i skolen. Jeg kan tydeligt huske den rejse med familien til Thailand, og de smukke omgivelser, men følelserne og tankerne omkring mine unge dage overskygger billedets indhold. Jeg levede i et helvede, når det gjaldt folkeskolen dengang.

Siden jeg var lille, havde jeg altid været normalvægtig og aldrig set ultra-tynd ud. Dette tynde og usunde udseende skyldes kun . mobningen i skolen. De mobbede mig til at starte med, fordi jeg var anderledes og jeg var meget følsom og ja, jeg var ikke som de andre drenge. Senere blev jeg mobbet for mit udseende, fordi jeg lignede en pige. Jeg vil lige understrege, at jeg ligner min mor utroligt meget, og det er jeg stolt af. Jeg har gået på tre forskellige folkeskoler, pga. jeg aldrig har følt mig tilpas, og at ingen accepterede mig som jeg var - mobningen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/7f9567bee9d24d0b8310effbb9913105.jpg


Jeg begyndte at sulte mig selv pga. mobningen i den tid her. (Foto: Sy Lee)

Jeg har altid været anderledes. Selv i dag kan folk finde på at chikanere og begå hatecrimes, er jeg ret bekendt med nu. Jeg gik allerede meget op i mig selv som barn. Jeg ville have butterfly på i 4. klasse, selvom min mor syntes, at det var for meget. Jeg gik med vest og seler i 7. klasse way back, før det kom på mode igen lang tid efter Justin Timberlakes seler og vest periode, hvor trenden ekskloderede pga. popikonet. Dette kunne ses i nattelivet. Nå tilbage til emnet. Typisk mig, der plaprer løs.

Min far tvang mig til at gå til fodbold (ligesom med alt andet i mit liv, såsom ægteskab og universitet, hvilket jeg har gennemført), og ja, I suck big time til fodbold! Mig og bolde hørte bare ikke sammen dengang, men da jeg skulle dyrke sport, fandt jeg min niche inden for tennis og spillede på højt plan. Men dengang jeg spillede fodbold, drillede drengene mig altid, og de endte med at mobbe mig ud af holdet. Og disse drenge gik jo på min skole, og de skulle altid mobbe mig og det gik udover mit udseende og min væremåde. Jeg begyndte at slås for at forsvare mig og sulte mig selv, og jeg græd ofte, fordi jeg var så trist og følte mig ikke accepteret i denne her verden.

Jeg gad faktisk ikke skole, for en dag i skole var en dag i helvede. Nu var det ikke kun et helvede, for selvfølgelig havde jeg venner, men mest veninder, og de var der for mig. Mobningen fyldte bare alt for meget, men jeg lod det ALDRIG knække mig, for jeg blev ved med at være stærk og være MIG SELV, og jeg har ALDRIG dømt et andet menneske, før jeg lærer dem at kende på egen hånd, uanset hvor meget modstand der har været. Vi har alle sammen en historie, som vi bærer på (som jeg ikke har lyst til at dele på nuværende tidspunkt), så derfor døm aldrig forsiden på en bog, som man siger.

Nu kigger jeg på et nyere billede af mig selv. OMG! Se den kæmpe udvikling. Jeg går fra at være mobbeoffer hele livet til at være en kendis-træner - en certificeret personlig træner. Jeg er så glad for, at jeg altid har fokuseret på det positive i livet og kæmpet for mine drømme. I dag drømmer jeg kun om at hjælpe folk derude, der har problemer med kroppen, som jeg selv har kæmpet med. Jeg vil bruge mine værktøjer, som jeg har fået fra 'Fitness Institute' til at hjælpe mennesker med at komme i deres livs bedste form på professionelt plan. Jeg har selv været igennem alt - at gå fra være buttet til tynd, tynd til muskeløs etc. Hvad angår vægttab, vægtøgning og kost, har jeg i dag pakkeforløb og pakkeløsninger til alle typer derude, så tøv ikke med at kontakte mig NU. Lige pt. hjælper jeg bl.a. to store kendisser i DK, samt andre klienter med at transfermere deres kroppe, så følg mig i den nærmeste fremtid.

Læs flere blogindlæg fra Sy Lee her

Sponsoreret indhold