Streaming2. marts 2022

Blev lagt for had for opførsel: Men “Love Is Blind”-Shake er ligeglad

Det lader til blot at prelle af den 33-årige realitydeltager, at hele verden – og især hans tidligere forlovedes familie – ikke har meget pænt at sige om Shakes deltagelse i Netflix-hittet “Love Is Blind”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er de færreste af Netflix’ tusindvis af seere, der ikke bare én gang følte tæerne krumme, når den 33-årige Shake fik ordet i den anden sæson af “Love Is Blind”.

For ikke nok med, han umiddelbart havde meget svært ved at lægge sine overfladiske behov for udseende på hylden, så var det som om, han aldrig helt mente, hvad han sagde til Deepti Vempati, efter de to blev forlovet.

Noget, der siden har fået flere til tasterne – herunder Deeptis egen familie, der forleden kunne kalde ham “en taber”.

– Mine forældre og resten af min familie har skulle sidde og høre dig tale om min søster bag hendes ryg og snakke om alle de usikkerheder, hun har kæmpet med hele sit liv, lød det blandt andet fra hendes bror, Sunny i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet

Både undervejs i sæsonen og efterfølgende ser det ud til, at Shake tager meget let på al kritikken. 
Både undervejs i sæsonen og efterfølgende ser det ud til, at Shake tager meget let på al kritikken.
 Foto: Netflix

Men trods de hårde ord, så lader det ikke til at have den helt store effekt på dyrlægen, der “ikke fortryder” at have talt dårligt om sin dengang forlovede.

– En ting jeg ikke har lyst til, det er at lade som om, at jeg er ked af det eller fortryder bestemte ting – ting som var uden for min kontrol, ting som jeg måske ikke engang kan tale om, lyder det indledende fra ham i en video på sin Instagram-profil.

Tænder ikke på hende

Det sker flere gange undervejs i sæsonen, at Shake til kameraet fortæller, hvordan han ikke er fysisk tiltrukket af Deepti, og at hun mindede ham om sin tante.

Men i løbet af deres tv-tid sammen ser det alligevel ud til, at parret er dybt forbundet følelsesmæssigt, hvorfor det måske kom som en overraskelse for mange, da Deepti valgte ham fra til brylluppet.

Artiklen fortsætter under billedet

Deepti gjorde det i den anden sæson af "Love Is Blind" klart, at hun ikke ønskede at gifte sig med en, der ikke ønskede hende.
Deepti gjorde det i den anden sæson af "Love Is Blind" klart, at hun ikke ønskede at gifte sig med en, der ikke ønskede hende.
 Foto: Netflix

I situationen fortæller Shake dog hurtigt, at han var “glad for hun sagde det, så jeg selv slap for det”.

Noget, han i dag stadig ser som den bedste mulige måde at komme ud af den ellers triste situation.

– Jeg føler, at jeg håndterede situationen på bedst mulig vis. I sidste ende så kommer jeg til at leve mit bedste liv fremadrettet. Og I behøver ikke kunne lide mig. Det er kun mig selv, der skal kunne lide mig – heldigvis, lyder det videre fra ham i videoen.

Artiklen fortsætter under opslaget

I løbet af de seneste uger har Shake ad flere omgange på sine sociale medier gjort det klart overfor sine knap 140.000 følgere, at han på ingen måde fortryder sine handlinger.

Selv produktionen har gjort det klart for ham, at han skal forvente et online slag, når reunionafsnittet vises fredag. Afsnittet bliver gjort tilgængeligt på Netflix fredag den 4. marts klokken 09 dansk tid.

Sponsoreret indhold