Big Brother: Clifford taler ud

Clifford blev i weekenden ekskluderet af Big Brother

Clifford blev i weekenden ekskluderet af Big Brother

Foto: Kanal 5

Hun har normalt et roligt temperament og har aldrig før slået på nogen. Siger selv, at hun ikke kunne drømme at gøre en bille fortræd. Men natten til lørdag knækkede filmen for Louise Clifford. Hun gik amok på Michael Melander - og blev smidt ud for altid af Big Brother-huset.

Læs også: Big Brother: Clifford smidt ud

Søndag har den 22-årige pige det okay med det, der er sket.

- Det er dejligt at være ude af huset. Der findes ligesom to virkeligheder. Den uden for Big Brother-huset og den inde i Big Brother-huset. Og inde i huset er alt meget, meget anderledes, forklarer hun til seoghør.dk.

Det, der er svært ved at være spærret inde i huset, er, ifølge Clifford, at man ikke bare kan vende ryggen til andre mennesker. Er de negative, kan det ikke undgå at påvirke én. Og det var Melander.

- Han skabte en trykket stemning og fik mig at til at se mere negativt på tingene, end jeg havde behøvet. Jeg var ikke tryg ved ham. Der var noget i hans blik, der var truende. Han gjorde mig lille og utryg, siger Louise Clifford, som kom ind i huset på et wildcard.

Læs også: Big Brother: Melander forlader huset

Og natten til lørdag kogte det altså over. Al frustrationen over at være spærret inde - al utrygheden over Melander. Den blonde pige overfusede ham og kastede sig over ham. Det ser hun egentlig som et sundt tegn.

- Nok var nok. Nogle gange er man så presset, at kroppen siger stop, erklærer hun og understreger, at hun IKKE var fuld, da hun gik amok.

Ifølge Clifford har hun det nu helt ok med Melander, som hun da også tror, hun kommer til at se igen, når det hele har lagt sig lidt. Hun glæder sig nu til at få sin gamle hverdag igen og bearbejde oplevelserne fra huset.

Senere i dag: Interview med Melander!


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close