Reality 28. marts 2021

Bianca fra ”Hjem til gården”: Jeg blev mobbet

Den 31-årige sjællander fik nok af de andres opførsel på gården. Læs hvordan hun har det i dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det blev en dramatisk afslutning for Bianca, da hun i tredje afsnit selv valgte at forlade TV2-programmet ”Hjem til gården”.

– Hvis der er nogen, der er tarvelige over for en, så kan man tage et valg. Man kan blive i det, eller man kan forlade det, og jeg føler, at jeg stod op for mig selv ved at forlade programmet, forklarer Bianca til SE og HØR.

– Jeg ved godt, at det var et spil, som jeg havde meldt mig til. Men en ting er at være taktisk, en anden ting er at mobbe, og min følelse er, at jeg blev mobbet, når de andre udstødte mig socialt, siger Bianca.

Foto: Martin Høien

Foto: Martin Høien

Hun tror, at de andre deltagere så hende og Martin som en alliance og en trussel, og derfor forsøgte de at skille dem ad.

– Vi havde ingen alliance. Jeg var der kun for at få en god oplevelse. Men det virkede jo. De fik skilt os ad med deres beskidte tricks, siger Bianca, som ikke har haft kontakt til Martin, siden programmet sluttede.

I dag er hun kommet videre.

– Jeg har selv valgt at deltage, og jeg tager konsekvenserne af det. Jeg er kommet videre. Det var kun et kort sekund i et langt liv. Jeg elsker det liv, jeg har, og alt er godt, jeg er kommet videre, siger Bianca og smiler.

Hun meldte sig til ”Hjem til gården” for at komme tættere på naturen og få en oplevelse, efter hun har boet i New York i ti år.

Det endte dog noget mere dramatisk, end hun havde troet. Og hvis hun i dag vidste, hvordan det ville ende, så havde hun ikke meldt sig til programmet.

– Jeg ville helst have været det drama foruden, men retfærdighed betyder noget for mig, og jeg vil altid være den type, som kan lide at sige min mening, siger Bianca.

– Det var et taktisk spil, og de spillede det godt. Halvdelen af de ting, som de beskyldte mig for, det synes jeg ikke, de har ret i. Jeg var slet ikke taktisk derinde, og det ville jeg nok være, hvis jeg skulle gøre det igen, efterrationaliserer Bianca om “Hjem til gården”.

Du kan følge de tilbageværende deltagere af ”Hjem til gården” på TV2 søndag klokken 20.

Sponsoreret indhold