Reality7. december 2020

Bendtner køber hus alene: Vil ikke dele med Philine

Der er en helt særlig årsag til, at den 32-årige fodboldguru ikke nødvendigvis vil eje et hus sammen med modelkæresten Philine Roepstorff, 27
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der kommer oftest adskillige sandheder på bordet, når realityprogrammet ”Bendtner&Philine” ruller over skærmen.

Og nyeste afsnit er ingen undtagelse.

Nicklas Bendtner har købt et hus i Høsterkøb nord for København. Men selv om han deler adresse med kæresten Philine Roepstorff, så har han købt det alene:

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/zulu_awards_2020_tsl_20200213_0570.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Foto: Thomas Laursen

- Jeg har købt huset alene lige nu. Planen er, at vi skal købe det sammen, så hun (Philine, red.) køber sig ind i det på et tidspunkt.

Parret har på optagelsestidspunktet endnu ikke fået styr på det praktiske. Til gengæld er det tydeligt, at huskøbet er et fælles projekt:

- Vi vil gerne eje det sammen, fordi vi vil gerne have den følelse af, at vi er sammen om tingene, forklarer den garvede fodboldspiller.

Umiddelbart er det praktiske årsager, der ligger til grund for, at parret ikke har købt deres bolig sammen. Og Bendtner understreger da også, at de hverken er gift eller har børn endnu – derfor gav det også mening økonomisk.

Der er dog også en anden ting, der gør et fælles huskøb en anelse udfordrende:

- Hvis jeg skal snakke helt ud fra mig selv, så har jeg været igennem situationer i mit liv, der har gjort, at jeg ikke er lige så villig til at dele ting, der har noget med økonomi at gøre.

Alligevel er fodboldspilleren klar over, at han måske skal arbejde med sig selv på det punkt – og at han egentlig ønsker at give Philine den sikkerhed, så hun har mulighed for at købe sig ind i huset, hvis det er hendes ønske.

Se klippet, hvor Nicklas Bendtner taler om huskøb, nedenfor:

Sponsoreret indhold