Reality2. april 2022

”Below Deck”-stjerne Hannah Ferrier jubler: Er blevet gift

Den 35-årige tidligere realitystjerne fik i weekenden endelig lov til at sige ”ja” til sin forlovede, Josh Roberts
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lykken vil ingen ende tage for den 35-årige tidligere ”Below Deck”-stjerne Hannah Ferrier, der i weekenden lod sig gifte med sin forlovede, Josh.

Det afslørede hun tidligere på ugen på sin Instagram-profil, hvor hun i starten af dagen også havde sine knap 800.000 følgere med helt fra starten.

– Sikke en dag og sikke en mand, skriver hun kort til billederne, der viser parret stråle under forskellige episoder på den store dag.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Med til brylluppet var også parrets datter, Ava Grave, der kom til verden i november 2020.

De to nåede også at få taget flere billeder sammen med den knap to år gamle datter, inden de for alvor kastede sig over festlighederne.

Det var ligeledes kort tid efter, at datteren kom til verden, at Ferrier kunne afsløre, at Josh havde været nede på ét knæ, og nu er de altså ikke kun forældre, men også gifte forældre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/5665463s-1600x2400we.jpg
 Foto: Gregory Pace/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Foto: Gregory Pace/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Hannah Ferrier blev et velkendt ansigt på tv, da hun medvirkede som chief stew i de første fem sæsoner af realityhittet ”Below Deck: Mediterranean”.

Hun endte dog med at blive fyret fra sin stilling på luksusyachten i den femte sæson, da en anden medvirkende meldte til kaptajnen, at Ferrier havde medicin med ombord.

Sponsoreret indhold