Reality17. maj 2022

Bagsiden af realitymedaljen: Så hårdt levede Sidney Lee

I går lød den triste melding, at realitystjernen Sidney Lee var død. Han blev 43 år gammel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er højst sandsynligt de færreste, der ikke på et eller andet tidspunkt i deres liv er stødt på Sidney Lee. Særligt i enten medierne eller på tv, hvor den gamerglade Sidney nåede at medvirke i mere end 50 forskellige danske realityhits som “Singleliv”, “For lækker til love”, “Dagens mand”, “4-stjerners middag", "Fangerne på fortet", "Divaer i junglen" og ikke mindst "Sommer i Sunny Beach".

Sidney Lee, med det borgerlige navn Sidney Hassel Hansen, har således i den grad underholdt danskerne siden han i slutningen af 00’erne væltede frem på skærmen – og blev gennem årene en sand kultfigur i dansk reality.

Men alt var naturligvis ikke lutter lykke for selvbrunerentusiasten, der på tv ellers oftest var både sprudlende og positiv, når han blandt andet fortalte om sin passion for wrestling og gaming – og da han i “Singleliv” serverede kartoffelmos på pose og CULT Shaker på første date.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-07689.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Foto: Dan Mariegaard

Fra en helt ung alder eksperimenterede realitykongen både alkohol og stoffer. Og det var særligt i sin bog “Sidney Lee – Mr. Reality”, som udkom i 2010, at den karismatiske tv-personlighed med den røde bandana satte ord på et liv, hvor netop stoffer og alkohol var en del af hverdagen.

Men Sidney Lee satte også på det, som skulle have været et sandt vendepunkt.

I 2003 besluttede den på det tidspunkt kommende realitylegende sig nemlig for at lægge det hårde liv på hylden og tage hul på en sundere livsstil, hvor blandt andet sund kost og motion var på skemaet.

Selv om Sidney Lee brugte oceaner af tid i fitnesscentret i kampen om at blive både stor og stærk, så var det alligevel, som om resultatet ikke var helt tilfredsstillende.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_5_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Gustav Salinas og Sidney Lee kendte hinanden fra realityverden og var i deres storhedstid ofte i byen sammen. Foto: Dan Mariegaard

Endte i koma

Derfor blev træningen på et tidspunkt kombineret med steroider først i pilleform og senere med kanyle. Og på et tidspunkt var det ved at gå helt galt for hr. Lee, der nær havde mistet livet:

– Jeg havde fået noget, jeg skulle sprøjte ind og en sms om, hvordan jeg skulle gøre. Jeg stak kanylen i låret, som blev et godt stykke større end det andet. Det blev så stort, at jeg havde svært ved at gå, og jeg fandt ud af, at det stod forkert i sms'en, men det lod jeg mig ikke afskrække af, forklarer Sidney Lee i bogen og uddyber, at han efterfølgende faldt om og endte i koma i intet mindre end 19 timer.

Oplevelsen medførte heldigvis, at realitystjernen lagde de anabolske steroider på hylden.

Alligevel var det dog ikke, fordi Sidney Lee efterfølgende levede af broccoli og kildevand. På et tidspunkt fik Sidney blandt andet karantæne fra sin stambar, fordi han højlydt proklamerede, at han havde brugt alle sine penge på coke.

Og det er da heller ikke mange år siden, at realitypersonligheden fik diverse Facebook-brugere helt op i det røde felt, når han delte diverse videoer af sig selv bunde først to flasker rom og senere tre flasker vodka.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/reality_awards_2022_roed_loeber_292_18mar22_0.jpg
 Foto: Søren Jul Lamberth

SE og HØRs sidste foto af Sidney Lee fra Reality Awards 18. marts 2022. Foto: Søren Jul Lamberth

Sidney Lees dødsårsag er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort.

Men for ganske få måneder siden var det således en særdeles glad realitystjerne, som SE og HØR mødte på den røde løber forud for årets Reality Awards.

Her havde han nemlig sin nye kæreste, Camilla, under armen.

– Vi har det virkeligt godt sammen. Jeg har aldrig været sammen med en, jeg har det så godt med, lød det.

Se SE og HØRs sidste interview med Sidney Lee øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold