Reality21. juni 2023

”Bachelorette”-Stig om date med Mette: Tænker på Boris

Da Mette spørger Stig, om han vil overnatte, popper Boris’ ansigt op som det første i Stig hoved. Han kommer dog hurtigt på andre tanker
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Stig fra "Bachelorette": Mette er dygtig til kvindelig list.
 Video: Kaspar Wenstrup/Sladderministeriet

Det blev en ENDNU hyggeligere date, da Mette Sommer inviterede Stig Henriksen til at overnatte i dagens afsnit af ”Bachelorette”.

Men blev den ekstra hyggelig derefter?

– Jeg ved godt, hvad du spørger om, griner Stig, da SE og HØR ringer for at få detaljer om daten.

– Og svaret er nej.

Men selv om der ikke skete mere, da parret puttede sammen på et hotelværelse, så var det altså ikke en knastør aften i ”Bachelorette”-land.

– Der skete ikke noget særligt spændende, men vi kyssede mere, end I så. Og jeg havde haft det akavet med at være på kamera, så det var fedt, at kameraet smuttede, så vi kunne tale sammen som to almindelige mennesker, fortæller Stig.

– Jeg kunne tale mere ufiltreret, og det var rart ikke at skulle være så bevidst om, hvad jeg sagde. Men jeg kan faktisk ikke huske, hvad vi talte om. Det blev jo optaget i januar.

Mette og Stig begynder daten med at springe ud fra en klippe og ned i vandet. Om aftenen ligger de sammen og ser Mettes yndlingsfilm, "Blinkende lygter".
Mette og Stig begynder daten med at springe ud fra en klippe og ned i vandet. Om aftenen ligger de sammen og ser Mettes yndlingsfilm, "Blinkende lygter".
 Foto: Lotta Lemche

Da Stig får at vide, han skal på date med Mette Sommer, jubler både han og resten af fyrene. På det tidspunkt har han nemlig været buret inde i villaen i ni optagedage – og to fridage.

– Jeg oplever, at jeg er langt bagud. Så det gjorde mig glad. Fedt, at jeg ikke er glemt, husker Stig, der dog lige skulle i gang.

– Det tog noget tid på daten, før det gav mening mellem os – vi klikkede ikke med det samme, og jeg var pissegenert. Jeg var gået mentalt i hi i den villa.

Da Mette Sommer hiver nøglen frem og spørger, om Stig vil overnatte, er Boris’ ansigt noget af det første, der popper op i hans hoved.

– Boris sagde til mig, inden hun havde inviteret mig på date, at hvis Mette gav nøglen til en anden, så ville han smutte. Derfor tænker jeg straks på Boris, forklarer den aarhusianske charmebøf.

– Jeg overvejer at spørge hende ”hvad med de andre fyre?”. Bagefter tænker jeg, at jeg ikke skal være så respektfuld, at jeg sætter mig selv til side.

Mette kysser lidt igen, men skubber hurtigt Stig væk.
Mette kysser lidt igen, men skubber hurtigt Stig væk.
 Foto: TV 2

Han er derfor hurtig til at fokusere på sin egen situation og tolker Mettes invitation som et tegn. Herefter planter han, hvad der må siges at være et akavet tv-kys. Det føles dog endnu mere akavet i virkeligheden, end på skærmen

– Jeg troede, det ville se meget værre ud, så jeg er tilfreds, griner Stig, der dog i situationen er meget pinligt berørt over, at Mette afviser ham.

– Jeg tænker ”det er løgn, det her”, og jeg overvejer at ødelægge ”scenen”, husker krøltoppen om det flove øjeblik.

Heldigvis blev det til flere kys senere på aftenen, og det huer ham godt.

– Mette har brudt intimsfæren med andre, så hvis jeg skal ligge lunt på hendes prioriteringsliste, så vil jeg også kysse. Ellers har jeg fejlet.

Sponsoreret indhold