Reality17. april 2024

”Bachelorette” Sofie og Lissa er blevet tætte veninder: – Kærlighed ved første blik

Sofie Martinusen og Lissa Paustian drog til Sri Lanka for at finde kærligheden. Men modsat Julie Kriegler og Mette Sommer, blomstrede venskabet hurtigt blandt Danmarks nye ”Bachelorettes”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mød de nye bachelorettes: Sofie og Lissa.
 Video: TV 2

Produktionen holdt dem adskilt, og sådan har det til dels også været for de to nye ”Bachelorettes” Sofie Martinusen og Lissa Paustian.

Men alligevel er Danmarks nye ”Bachelorettes” blevet meget tætte veninder.

Det har de givet udtryk for på Instagram, og til SE og HØR fortæller både Lissa og Sofie, at de faktisk var mere nervøse for at møde hinanden, end de 17 mænd som de skal date.

De to kvinder fik lov til at møde hinanden meget kort, dagen inden de skulle møde mændene, og her var førstehåndsindtrykket af hinanden heldigvis noget nær perfekt.

– Hun var den her helt vildt smilende pige. Jeg havde virkelig glædet mig til at se hende, og vi står og krammer i lang tid, og jeg kan bare mærke, at det er kærlighed ved første blik. Vi klikker vildt godt. Hun var virkelig sød, og vi havde lyst til bare at sætte os, men vi måtte helst ikke snakke sammen, siger Lissa, som bliver bakket op af Sofie.

– Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi klinger godt. Vi er meget forskellige, men jeg tror, at de forskelligheder gør, at vores venskab blomstrer, og at vi har det så godt sammen.

Under optagelserne var Sofie og Lissa mandsopdækket af produktionen, så de ikke endte med at diskutere drengene og deres dates.

Venskabet blev sået i Sri Lanka, men det var for alvor i Danmark, at det fik lov til at blomstre.

– Jeg kunne nemt mærke på Lissa, når hun havde det hårdt eller det havde været en træls dag, og det kunne Lissa også mærke på mig. Det var vi rigtig gode til at snakke om.

- Jeg tror, at det dybe bånd blev skabt igennem de samtaler, og så har det udviklet sig, da vi kom hjem, fortæller Sofie.

Støtter hinanden i en overvældende tid

Når man fra et sekund til det andet går fra at være noget ukendt til pludseligt at være ”Bachelorette”, kan man ikke undgå at få en masse opmærksomhed.

Her har kvinderne – til trods for at Lissa bor i København, og Sofie bor i Aalborg – også sørget for at bruge hinanden i en tid, som Lissa kalder for ”ret overvældende”.

– Det er rigtig dejligt at dele oplevelsen med Sofie, og vi er begge rigtig ærgerlige over, at vi ikke bor i samme by. Men når vi endelig mødes face-to-face har det været virkelig rart at kunne snakke med nogen, som har været i samme situation som en. Vi gør virkelig meget brug af hinanden, efter vi er kommet hjem, siger hun.

Nogle kunne måske tænke, at man som ”Bachelorette” mere burde se den anden kvinde som konkurrent og ikke en ven.

Egentlig er Sofie og Lissa konkurrenter, men konkurrencen om de 17 mænds opmærksomhed har de lagt til side. I stedet har de prioriteret et tæt venskab.
Egentlig er Sofie og Lissa konkurrenter, men konkurrencen om de 17 mænds opmærksomhed har de lagt til side. I stedet har de prioriteret et tæt venskab.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

Det har dog været det stik modsatte for Lissa Paustian og Sofie Martinusen, der begge fra start har haft en glæde over, at man nu kan dele en ”vanvittig oplevelse” med en nær veninde.

– Vi står i en situation, der er meget ny for os begge. Det kan godt være, at man er dernede for at date nogle mænd, men det er også en vild støtte, der kan stå ved siden af dig, hvis man har det godt sammen. Og den tror jeg, at mig og Lissa begge søgte og havde brug for.

– Det, at mig og Lissa er så gode venner, og at vi kan dele det her med hinanden, har for mig været noget af det vigtigste, jeg har fået ud af det her. Netop fordi der er en masse følelser man går igennem, som man ikke kan dele med sine veninder, siger Sofie.

Om ganske få uger kan begge ”Bachelorettes” også få lov til at vise nogle af mændene frem på de sociale medier.

For nu er de 17 mænd ikke offentliggjort. Sidste år valgte TV 2 at afsløre det hele omkring en uge før premieredatoen.

Sponsoreret indhold