Reality27. maj 2023

"Bachelorette"-Rasmus svarer på kritik: - Hvad fanden havde folk regnet med?

I diverse kommentarspor har seerne udtrykt en skuffelse over udvalget af mænd i det netop aktuelle TV 2-program ”Bachelorette”. Ifølge en af deltagerne skal man hellere glæde sig over diversiteten i flokken
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det syntes Mette Sommer og Julie Kriegler i virkeligheden om fyrene: - Vi var skuffede
 Foto: SE og HØR

De er i alt 16 mænd, der er rejst til en eksotisk caribisk destination i kærlighedens navn.

Men ”Bachelorette”-bejlerne har ikke fået de mest positive ord med på vejen.

Faktisk har der i Facebook-dybet eksisteret en slet skjult kritik af førstehåndsindtrykket af de mænd, der skal date Julie og Mette.

– I 'Bachelor' er det flotte kvinder, allesammen. Men hvad sker der lige for mændene her? Lød eksempelvis en kommentar fra en bruger, ifølge TV 2, mens en anden tilføjede:

– Jeg må være helt enormt kræsen. Indtil videre kunne man ikke betale mig for at date nogen af dem. Synes, at det er et helt enormt ringe udvalg.

Og det er kommentarer som disse, der har fået én af de 16 mænd, Rasmus Andersen, til at reagere. Han ærgrer sig over, at de mandlige deltagere blev så hurtigt bedømt på primært deres udseende.

Undskyld mig, hvad fanden havde folk regnet med? At der ville hoppe 16 adoniser ud af en bil? 

Rasmus Andersen fra "Bachelorette" 

Den charmerende aarhusianer lagde først og fremmest et modsvar på sin populære profil på TikTok, hvor han på sin vanlige humoristiske facon sagde:

– Undskyld mig, hvad fanden havde folk regnet med? At der ville hoppe 16 adoniser ud af en bil?

Ramus har delt et helt særligt budskab på sin Instagram-profil.
Ramus har delt et helt særligt budskab på sin Instagram-profil.
 Foto: Lotta Lemche, TV 2

I ”Go’ Aften LIVE” uddybede ”Bachelorette”-Rasmus så sine pointer fredag aften.

– Vi repræsenterer den gængse danske mand. Vi er skidestole af at være i et program, der repræsenterer, hvad Danmark er, sagde han.

– Jeg synes, at det er dejligt befriende, at der er forskellighed og diversitet i et program som ”Bachelorette”.

Rasmus fik allerede første aften scoret sig en snak med Julie Kriegler. 
Rasmus fik allerede første aften scoret sig en snak med Julie Kriegler.
 Foto: Lotta Lemche, TV 2

Vi var skuffede

Den ene af programmets kvindelige hovedpersoner, Mette Sommer, deltog også i debatten i ”Go’ Aften LIVE”, og hos sig selv kunne hun godt finde en lille smule dårlig samvittighed, da hun mistænkte sin egen og Julies snak om udvalget i blandt andet SE og HØRs ”Sladderministeriet”, hvor netop dette emne blev vendt.

Lyt til afsnit 28 af ”Sladderministeriet” med Mette Sommer og Julie Kriegler her:

– Vi var skuffede – det var vi. Men det var, fordi vi selv havde sindssygt høje forventninger, fortalte Mette, da hun var forbi sammen med Julie Kriegler.

– Så da jeg gik i seng efter den røde løber, tænkte jeg ”det her bliver de længste fem uger i mit liv”. Jeg kunne slet ikke se det for mig.

34-årige Mette Sommer var fra starten ærlig om sine tanker om mændene. Skuffelsen kom på grund af høje forventninger, mener hun. 
34-årige Mette Sommer var fra starten ærlig om sine tanker om mændene. Skuffelsen kom på grund af høje forventninger, mener hun.
 Foto: Lotta Lemche, TV 2

I kølvandet på dén kommentar, samt de mange kritiske stemmer i kommentarsporene, fandt Mette Sommer det nødvendigt med en lille snak med mændene hver især.

For at glatte eventuelle misforståelser ud.

– Jeg har konfronteret mændene, for jeg følte, at Julie og jeg var skyld i at have opfordret den danske befolkning. Hvis vi siger, hvad vi mener om mændene, giver vi også jer lov, og det var slet ikke det, der var meningen, siger hun fra sin plads i studiet i Tivoli.

Sponsoreret indhold