Reality7. juni 2023

"Bachelorette": Mette Sommer og Boris Hiort er et perfekt match, men …

Der er sød musik mellem Mette Sommer og Boris Hiort, og selv om de på mange punkter har samme energi, er der én ting, Mette ikke er så glad for
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Mette Sommer og Julie Kriegler erkender: Så lidt vælger vi selv.
 Video: SE og HØR

Det slår gnister mellem Mette Sommer og Boris Hiort i ”Bachelorette”. Det har været tydeligt for seerne allerede fra den musikalske bejler trådte ind på den røde løber med en tatoveringsmaskine under armen.

Men hvorfor er det så, at de to ikke bare tager hinanden i hånden og rider mod solnedgangen?

Lyt også til "Sladderministeriet" med Mette Sommer og Julie Kriegler:

– Han er en rigtig god kandidat, men jeg er også interesseret i de andre. Jeg synes, han er dejlig, og når jeg sidder med ham, så glemmer vi tid og sted, men jeg er stadig interesseret i at lære de andre at kende, begynder Mette, som dog sagtens kan se, at kemien mellem de to stråler ud af skærmen.

Der blev delt mundvand i uge to.
Der blev delt mundvand i uge to.
 Foto: Lotta Lemche

– Begge vores energier passer godt sammen. Vi tager heller ikke tingene særlig højtideligt, fortæller Mette Sommer og forklarer:

– Kommer han til at sige noget dumt, eller bliver flov … det sker ikke, når vi er sammen: Vi kalder en spade for en spade og har en megagod energi.

– Og så har vi jo kæmpe ja-hat og er meget positive begge.

Ja, alt lyder jo faktisk helt perfekt på papiret, men der er selvfølgelig også nogle punkter, hvor Boris og Mette ikke matcher helt.

Både Julie og Mette tatoverede Boris' arm ved allerførste møde.
Både Julie og Mette tatoverede Boris' arm ved allerførste møde.
 Foto: Lotta Lemche

Det er det der med, at Boris’ fysiske kærlighedssprog blandt andet betyder, at han godt kan finde på at kysse sine venner og veninder – og at han har kysset flere af de andre fyre i huset.

– Jeg vidste ikke, de havde gået og råsnavet i huset, så havde jeg måske hevet ham til side og sagt ”hvad sker der?”. Men det er ikke sådan, at jeg er bange for at miste Boris til en af mændene, griner Mette.

Skulle de to gå hen og blive et par, kan Boris’ kyssetøj dog godt gå hen og skabe nogle udfordringer.

– Det vil jeg helst ikke have, at min kæreste eller kommende kæreste gør, begynder Mette og uddyber:

– Kindkys er fint, men det, ham og Nicklas lavede … det er meget uskyldigt, men det skal ikke ske hver gang, og ikke med tungen. Så woke er jeg ikke.

Sponsoreret indhold