Reality25. maj 2023

"Bachelorette": Julie kender Art fra gymnasiet – og du kender ham måske som ham med underbukserne

– Ham har jeg set før, siger Julie Kriegler, da Art ankommer som en af de fyre, hun skal date i ”Bachelorette”. Men du kender ham måske også. Ligesom Cristiano Ronaldo gør
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE OGSÅ: Lær de to nye bachelorettes at kende.
 Tilrettelægger: Astrid Vesterløkke & Anna Borregaard /Fotograf: Jesper Sunesen

Ja, det er ham med underbukserne.

Hvis du ikke er helt med, så læs endelig videre, for selv om Art fra ”Bachelorette” rigtig nok har gået på handelsgymnasiet med Julie Kriegler, så er det ikke kun dét, han er kendt for.

Lyt også til "Sladderministeriet" med Mette Sommer og Julie Kriegler fra "Bachelorette" her:

Art Lakhampui Jr., som kom til Danmark som otteårig, tog nemlig i sine teenageår tilbage til fødelandet Thailand for at gøre karriere som professionel fodboldspiller.

Desværre måtte han opgive den drøm for at beholde sin opholdstilladelse her i landet – og undgå værnepligten i Thailand – men det er netop den lukkede dør, der åbnede vinduet for, at den 27-årige iværksætter i dag har sine initialer på flere kendte sportsstjerners allerinderste gear: Underbuksen.

Julie har kendt Art længe, men hun er langt fra den eneste der ved, hvem han er.
Julie har kendt Art længe, men hun er langt fra den eneste der ved, hvem han er.
 Foto: Lotta Lemche

– Man kender godt det der problem med underbukser, der kravler op og skarver, siger Art, der sammen med Julie har gået på handelsgymnasium i Aarhus.

Det problem gjorde han noget ved med det, han kalder en hverdagsunderbuks. Og lige sådan en fleksibel fætter har ingen ringere end Cristiano Ronaldo opsøgt på Instagram efter at have set mærket på en fodboldkollega.

– Jeg fik idéen sammen med min fætter for at give noget konkret tilbage til mine fans og dem, der følger mig, forklarer den tidligere atlet.

Art har altså styr på karrieren, men der mangler noget. Derfor er han med i "Bachelorette".

– Jeg har været single i lidt over et år og vil gerne finde kærligheden. Det er et sats med et datingprogram, men jeg er jo ikke lykkedes med det selv.

Art blev student for syv år siden. Det er den tid, han kender Julie fra. Da de mødtes igen i "Bachelorette", var stemningen lidt intens på grund af al den tid der er gået, fortæller han.
Art blev student for syv år siden. Det er den tid, han kender Julie fra. Da de mødtes igen i "Bachelorette", var stemningen lidt intens på grund af al den tid der er gået, fortæller han.
 Foto: Privat

Det er dog ikke veninden fra fortiden, som Art går efter i TV 2-programmet.

– Min bedste gymnasiekammerat har haft et godt øje til hende, så jeg har mødt hende gennem ham til fester. Vi kender hinanden ind og ud nærmest, fordi vi har haft samme omgangskreds. Det er ikke, fordi vi er bedste venner, tværtimod, men vi kender hinanden godt, siger Art, der dog ikke har set Julie Kriegler i syv år, da de står over for hinanden i Mexico.

– Jeg har altid set hende som en veninde, men man ved jo aldrig, hvad der kan opstå, når man kommer væk fra faste rammer derhjemme – måske vækker det noget interesse. Udseendemæssigt vil jeg sige, at Julie er mere min type frem for Mette.

Det er dog den erfarne Mette Sommer, 34, som den 27-årige iværksætter går benhårdt efter i "Bachelorette". Han kan nemlig se flere ting, de har til fælles.

– Hun er meget sig selv, det kan jeg godt lide. Jeg tog derned for Mette. Jeg har forhørt mig om hende, og hun har spillet i 1. division på højt niveau, ligesom jeg selv har – og hun er en dårlig taber, det er jeg også selv. Men hun hviler meget i sig selv og har meget gåpåmod, det kan jeg relatere til.

Hvis du vil se mere til Arts underbukseunivers, så kig på AJR her:

Sponsoreret indhold