Reality24. september 2023

”Bachelor”-stjernen Eva Lund fik et klip i kortet: - Det er nederen, men jeg æder den totalt

Den friske og farverige tv-kendis Eva Lilja Lund tog det stille og roligt, da hun pludselig lørdag havde blå blink i bagruden
Eva Lund (til venstre) havde et træls møde med politiet lørdag, da hun brugte sin telefon i få sekunder, mens hun holdt tilbage for rødt lys 
Eva Lund (til venstre) havde et træls møde med politiet lørdag, da hun brugte sin telefon i få sekunder, mens hun holdt tilbage for rødt lys
 Foto: Kaspar Wenstrup

TV 2-kendissen Eva Lund var på vej til fødselsdagsfest og skulle lige bruge lidt elektronisk rutevejledning, da hun slog greb ud efter sin telefon for at starte gps’en.

Men det blev en dyr omgang for den altid smilende ”Bachelor”-deltager, der meget hurtigt derefter havde et møde med en motorcykelbetjent.

Det fortæller hun til SE og HØR dagen derpå.

– Egentlig var det meget udramatisk. Jeg holdt og ventede ved rødt lys i krydset mellem Holmbladsgade og Amagerbrogade, og jeg skal til højre. Mens der er rødt, så vælger jeg at slå gps’en til på min telefon, som jeg så holder i hånden i nogle få sekunder, før jeg lægger den ned igen, fortæller hun, før hun fortsætter:

– Så bliver der grønt, og jeg begynder at køre frem. Og her når jeg så ikke særlig langt ned ad Amagerbrogade, før der er en motorcykelbetjent, der stopper mig.

Filmede mødet

Eva Lund valgte ironiske nok at filme situationen, hvor hun stadig sidder på førersædet og venter på, at betjenten har tjekket hendes papirer. Og optrinnet kan derfor stadig søndag eftermiddag ses på hendes story.

– Der tænkte jeg, at nu er skaden sket, og jeg kunne lige så godt lette stemningen lidt, nu da det hele alligevel er så surt, siger hun med et grin.

Selvironien fejler altså ikke noget hos Eva Lund, der dog sagtens kan se det alvorlige i trafikforseelsen:

– Jeg lægger mig fladt ned. Det gjorde jeg også overfor betjenten. Jeg tager den fuldstændig på min kappe, og æder den. Selvfølgelig skal man ikke have sin telefon i hånden, når man kører bil – heller ikke når man holder for rødt.

– Men nøj, det er nogle irriterende penge at skulle af med, og det er meget irriterende at få et klip for det, fortsætter ”Bachelor”-stjernen, som lige er startet på studie, og derfor finder den omkring 2000 korner dyre bøde knap så kærkommen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-24/20230308-dm-ustyrlig-premier-0021.jpg
Eva Lund tonede forrige år frem i anden sæson af datingprogrammet "Bachelor", hvor også Mette Sommer bejlede til de to fyre. Siden har veninden både været hovedperson i TV 2-programmet med modsat fortegn, ligesom hun også imponerer i "Vild med dans" i øjeblikket
 Foto: Dan Mariegaard

Eva oplyser endda, at hun har et klip for samme forseelse fra tidligere.

– Jeg har endda en holder til min mobil, så dette burde slet ikke være et problem. Men der er mange ting. Jeg skal have min mobil ud af coveret for at bruge holderen. Men nu sker det aldrig igen. Det mener jeg virkelig, nu sidder den telefon i den holder altid, siger hun.

Jeg tager den fuldstændig på min kappe, og æder den. Selvfølgelig skal man ikke have sin telefon i hånden, når man kører bil – heller ikke når man holder for rødt.

Eva Lund om bøden og klippet i kørekortet

SÅ pinligt!

Bøden, klippet i kørekortet og voksen-skældud fra en politibetjent er én ting.

En anden ting er den skam, som man føler, når man sidder der midt på Amager med en blinkende motorcykel lidt i nakken, mens folk går forbi, mener Eva Lund.

– Det er jo så pinligt at sidde der på Amagerbrogade. Det er jo ikke, fordi han lige slukker de der blå blink, mens han står og kigger i mit kørekort i lang tid. Så sidder man der som en crime rider og smiler, mens folk kigger efter en, griner hun.

Eva Lund håber selvfølgelig, at hendes fejl kan minde andre om, at man naturligvis skal køre bil, når nu man kører bil.

– Learn from my mistakes, slutter hun opfordrende.

Sponsoreret indhold