Reality2. februar 2022

Baby, mand og Miami: Caroline Wozniacki får eget tv-program

Caroline Wozniacki og David Lee lukker seerne helt ind, når de sammen skal finde sig til rette i deres nye tilværelse som pensionerede sportsstjerner og forældre i tv-serien ”Wozniacki & Lee”.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter to imponerende sportskarrierer – én inden for tennis, den anden inden for NBA basket – står Caroline Wozniacki og David Lee over for en ny tilværelse, hvor sporten ikke længere er det altdominerende omdrejningspunkt i deres liv.

De venter deres første barn og er ved at skabe et nyt fælles hjem i Miami. Og nu kan vi følge med på sidelinjen i tv-serien ”Wozniacki & Lee”: Hele vejen før, under og efter fødslen af datteren Olivia.

- I mange år har det handlet om os, og at vi nu er blevet forældre, er et nyt og spændende kapitel i vores liv. Det er altid lidt nervepirrende at dele en så personlig historie, men at være med i denne serie har givet os mulighed for at kigge tilbage på vores karrierer og dele den mest fantastiske historie i vores liv; at bliver forældre til Olivia, siger Caroline og David i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/david_61fa44cf399fd.jpg
 Foto: NENT

David Lee og Caroline Wozniacki tager os med gennem graviditets-shopping, fødsel og livet som nybagte forældre i "Wozniacki & Lee". Foto: NENT

Også Caroline og Davids gode venner og tidligere sportskollegaer, blandt andre tennisstjernerne Serena Williams og Agnieszka Radwanska samt NBA-stjernen Draymond Green, sætter ord på, hvordan de ser de to tidligere sportsstjerner. Begges familier, som alle både har været – og fortsat er – en stor del af Caroline og Davids professionelle og personlige liv, medvirker i serien.

Og så er der naturligvis et fyldestgørende tilbageblik på parrets imponerende karrierer og ikke mindst, hvad det har krævet af dem at nå til, hvor de er i dag med helt unik adgang til bl.a. den hidtil ufortalte historie om forholdet mellem Caroline og hendes far og træner Piotr.

”Wozniacki & Lee” har premiere på Viaplay den 21. marts, men du kan få et smugkig i videoen i toppen af denne artikel.

Sponsoreret indhold